Helsingin NNKY on pääkaupunkiseudulla merkittävä tyttötyön tekijä. Edistämme yhdenvertaisuutta ja kestävää kehitystä, jotta lapsilla ja nuorilla on tulevaisuus. Rakennamme rakastavaa, yhdenvertaista ja oikeudenmukaista yhteiskuntaa, jossa on turvallista elää ja toimia. Toimintaamme ovat monipuoliset kerhot ja leirit, Queendom eli tyttöjen ja LGBTIQ+ nuorten turvallisempi tila Rastilassa, Voimasiskot ja Kamalat äidit -vertaistukitoiminta sekä Nuorten naisten johtajuuskoulu, jonka yhteydessä toimii myös työeämähankkeemme.

Kerhonohjaajaksi kokki-, taide- ja eläinryhmiin

Osaatko kokkailla tai askarrella ja olet kiinnostunut ryhmän ohjaamisesta? Onko sinulla aikaa yhtenä tai useampana arki-iltapäivänä tai iltana? Olisiko työkokemus ja lisätienesti paikallaan?

Jos vastasit kyllä, tässä olisi loistava tilaisuus: Helsingin NNKY etsii kerhonohjaajia. Kerhonohjaajat vastaavat itsenäisesti tai työparin kanssa kerhojen toteutuksesta. Tähän kuuluu muun muassa jokaisen kerhokauden ohjelman laatiminen yhdessä lasten/nuorten kanssa ja mahdollinen kaupassa käynti, lasten ohjaaminen kerhoissa ja yhteydenpito lasten huoltajiin.

Paikkoja avoinna kokki-, taide ja luontokerhoissa, ja kerhot pidetään kouluilla ja nuorisotaloilla ympäri Helsinkiä. Osallistujat ovat ala- ja yläasteikäisiä. Kerhoja on useimpina arki-iltapäivinä ja -iltoina, ja hakijan kanssa katsotaan hänelle sopivat kerhot. On siis mahdollista omasta tilanteesta riippuen ottaa vastuulleen yksi tai useampi kerho. 

Erityisesti kokkiryhmiimme etsitään nyt uusia ohjaajia, mutta voit kertoa kiinnostuksestasi esim. taide- tai eläinkerhoon.

Kenelle: Tehtävä sopii hyvin hakijalle, joka on kiinnostunut ryhmän ohjaamisesta ja itsenäisestä työskentelystä. Tehtävään ei edellytetä aikaisempaa työkokemusta, jos olet jo pitkään harrastanut esim. ruuanlaittoa ja kokkailua tai hankkinut ohjauskokemusta vaikkapa vapaaehtoistyön puolella. Työnantaja järjestää perehdytyksen kerhonohjaajana toimimiseen. Lisäksi koordinaattori on tarvittaessa ohjaajien tukena ympäri vuoden. Koska tehtävä sisältää lasten ja nuorten parissa toimimista, edellytetään tehtävään valitulta rikosrekisteriotteen esittämistä. 

Palkkaus: 12-15 €/h, työtunteja sopimuksen mukaan. 

HUOM. Täytämme paikat heti sopivien ohjaajien löydyttyä, mutta jätä hakemuksesi viimeistään 10.8.2024 mennessä leena.vilkka@hnnky.fi, ja aina voit kysyä pääsyä sijaislistallemme. Sijaisena pääset kokeilemaan, olisiko kerhonohjaaminen sinun juttusi!

Oletko oikeutettu työkokeilupaikkaan?

Helsingin NNKY tarjoaa työkokeilijalle mahdollisuuden tutustua järjestö- ja yhdistystoimintaan ja sen tarjoamiin työmahdollisuuksiin. Työkokeilija voi työskennellä meillä harjoittelija-nimikkeellä tai pätevyytensä mukaan kokeilla myös ryhmän ohjaajana toimimista joko aikuisten tai nuorten ryhmissä. Työkokeilijan tukena on toiminnanjohtaja/työelämäkoordinaattorimme. Työkokeilu suunnitellaan jokaisen työkokeilijan omien tarpeiden perustalta ja voi sisältää erilaisia avustavia tehtäviä ja toimistotyötä. Työkokeilussa on mahdollisuus tehdä myös osittain etätyötä, jolloin kyse on erilaisista suunnittelu- ja viestintätehtävistä. Työkokeilu toteutetaan osana Nuorten naisten johtajuuskouluhankettamme, jossa vahvistetaan osallistujien arjen ja työelämän johtajuutta sekä työelämätaitoja. Toimintaa ovat muun muassa pienryhmät, CV-työpajat ja oppilaitosyhteistyö.  

Tehtävinä voivat olla muun muassa:
– Toiminnan suunnittelussa ja järjestämisessä avustaminen
– Viestinnässä avustaminen
– Muut tehtävät esim. kehittämistyö, kiinnostuksesi mukaan 

Arvostamme:
– Kiinnostusta yhdistystoimintaan tutustumiseen
– Kiinnostusta ryhmänohjaamiseen
– Kiinnostusta tapahtumien suunnitteluun ja järjestämiseen
– Reipasta ja toimeen tarttuvaa asennetta!

Tarjoamme:
– Pääset tutustumaan yhdistystoimintaan
– Olet osa NNKY-liikkeen suurta sisarpiiriä
– Tutustumisen tyttötyöhömme Queendomissa
– Hyvän perehdytyksen, mitään eri tarvitse osata etukäteen!
– Säännöllisen tuen ja ohjauksen

Hakuaika: 15.5.2024 mennessä
Tärkeintä on kiinnostusta ja halu oppia! Toivomme hakijoita eri taustoista.

Täytämme paikan heti sopivan työkokeilijan löydyttyä. Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV (yhtenä tiedostona) osoitteeseen leena.vilkka@hnnky.fi.