Järjestökoordinaattori

ajalle 1.8.2023-31.1.2024 (50 %)

Tule meille puoleksi vuodeksi näyttämään kykysi ja kehittämään osaamistasi järjestötyön asiantuntijana! Olemme olleet monelle nuorelle naiselle ponnahduslauta vaativiinkin tehtäviin. Toki myös meillä on mahdollista jatkaa pidempään.

Tehtävänä on Helsingin NNKY:n järjestötoiminnan toteuttaminen yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Vastaat erityisesti lasten ja nuorten harrastustoiminnasta. Osallistut kerhonohjaajien ja sijaisten henkilövalintoihin. Toimit ohjaajien yhteyshenkilönä ja tarvittaessa pystyt myös itse sijaistamaan ryhmissä. Pääset mukaan organisoimaan myös nuorten naisten johtajuuskoulutuksia. Tehtävä soveltuu esim. opintojen loppuvaiheessa olevalle tai vastavalmistuneelle, jolla on aiempaa työkokemusta sekä paloa ja intoa järjestötyöhön.

Tehtävässä tarvitset

-itsenäistä ja energistä työotetta

-kykyä pitää langat käsissä useasta asiasta

-tartut tehtävään kuin tehtävään ja hoidat sen pois alta

-huolellisuutta ja tarkkuutta toiminnan turvallisuudessa

-kykyä yksinkertaiseen tilastointiin ja raportointiin

Arvostamme

-järjestötoiminnan tuntemusta

-hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

-korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta

Otamme huomioon myös korkeakouluharjoittelijat paikkaa täytettäessä.

Helsingin NNKY:n työntekijänä pääset osaksi maailmanlaajuista ja kotimaista YWCA/NNKY-liikettä ja sisarpiiriä edistämään tyttöjen ja naisten oikeuksia ja tasa-arvoa. Meillä on viihtyisät ja turvalliset työtilat hyvällä sijainnilla Etu-Töölössä, joustavat työajat ja osittainen etätyömahdollisuus.

Noudatamme Sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta, tehtävä on vaativuusryhmässä 4. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Leena Vilkka, puh. 044 5944528. Puhelinaika keskiviikkoisin klo 12-13. Laita hakemuksesi palkkatoiveineen leena.vilkka@hnnky.fi (yhtenä tiedostona hakemus, CV ja suosittelijat) viimeistään 4.6.  Haastattelut viimeistään viikolla 23. Paikka on mahdollista täyttää jo hakuaikana sopivan hakijan löydyttyä, joten laitathan hakemusta pikaisesti tulemaan! Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Kannustamme eri-ikäisiä ja erilaisista taustoista tulevia hakijoita hakemaan meille! Tutustu toimintaamme www.hnnky.fi

Tyttötyön ohjaaja

Onko unelmatyösi edistää tyttöjen itsetuntoa, johtajuutta ja hyvinvointia? Tykkäätkö työskennellä nuorten parissa ja ohjata ryhmiä?

Tämä paikka voi olla sinulle!

Helsingin NNKY etsii joukkoonsa tyttötyön ohjaajan perhevapaan sijaista ajalle 14.8.2023-25.6.2024. Tehtävä on kokoaikainen. Sijaisuus voi mahdollisesti jatkua myös tämän jälkeen.

Helsingin NNKY on naisjärjestö, joka mahdollistaa ja toteuttaa rohkeita ja rakastavia tekoja, edistää naisten johtajuutta sekä järjestää vertaistoimintaa eri-ikäisten tyttöjen ja naisten parissa. Toiminnassamme on keskeistä turvallisemman tilan periaatteet sekä kulttuuri-, sukupuoli- ja uskontosensitiivinen työote. Olemme osa maailmanlaajuista tyttöjen ja naisten YWCA-liikettä

Tyttötyöllä tuemme 9-19-vuotiaiden tyttöjen ja tyttöyttä itsessään pohtivien oman elämän johtajuutta, kokonaisvaltaista hyvinvointia, vertaissuhteita ja myönteistä minäkuvaa. Teemme tyttötyötä erityisesti maahanmuuttajataustaisten ja sateenkaarinuorten parissa.

Tehtävänäsi on perustaa ja ohjata monipuolista ryhmätoimintaa Itä-Helsingissä tytöille heidän vapaa-ajalleen (esimerkiksi pienryhmiä, iltoja, leirejä, työpajoja, tapahtumia). Työhön kuuluu myös kouluyhteistyötä, markkinointia ja viestintää sekä toiminnan arviointia ja raportointia. Työ sijoittuu nuorten vapaa-aikaan eli painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.

Jotta voit menestyä tehtävässäsi, sinulla on:

– tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto esimerkiksi sosiaaliala, kasvatustieteet, valtiotieteet tai vastaava (huomiomme myös loppuvaiheen opiskelijat)

– kyky tavoittaa nuoria monikanavaisesti, vahva viestintäosaaminen

– taito organisoida moninaisia työtehtäviä itsenäisesti

-joustava, energinen, tavoitteellinen ja kokeileva työote

Kokemus työskentelystä eri vähemmistöryhmiin kuuluvien nuorten kanssa, kielitaito jossain vähemmistökielessä sekä tuntemus sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisestä työotteesta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja lämminhenkisen työyhteisön. Meillä pääset kehittämään työtäsi myös oman kiinnostuksesi ja vahvuuksiesi pohjalta.

Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta, palkkaus vaativuusryhmä 4.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si otsikolla ”Tyttötyön ohjaaja” 21.5. mennessä osoitteeseen erika.pikkuhookana@hnnky.fi.

Ilahdumme myös soitostasi, lisätietoja voit kysyä 16.5. klo 14-16 tai 17.5. klo 10-12 tyttötyön johtajalta Erika Pikkuhookanalta puh. 040 551 9384. Tutustu yhdistykseemme www.hnnky.fi.

Arvostamme hakemuksia kaiken ikäisiltä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvilta henkilöiltä. Tervetuloa meille töihin!

Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).