Tyttötyön ohjaaja

Onko unelmatyösi edistää tyttöjen itsetuntoa, yhdenvertaisuutta ja hyvinvointia? Tykkäätkö työskennellä nuorten parissa ja ohjata ryhmiä?

Tämä paikka voi olla sinulle!

Helsingin NNKY hakee Queendomiin – Tyttöjen ja nuorten naisten olohuoneelle tyttötyön ohjaajan sijaista ajalle 2.1.2023-25.6.2023. Sijaisuus voi mahdollisesti jatkua myös tämän jälkeen. Työ on osa-aikainen 50% työajalla (keskimäärin 2-3 työpäivää viikossa).

Queendom Helsingin Rastilassa toteuttaa sukupuolisensitiivistä ja kulttuurisensitiivistä tyttötyötä 9-19-vuotiaille tytöille ja sukupuoltaan pohtiville nuorille. Se on kodinomainen matalan kynnyksen ajanviettopaikka, jossa järjestetään avointa toimintaa, pienryhmiä sekä retki- ja tapahtumatoimintaa. Tavoitteena on vahvistaa kävijöiden itsetuntoa, osallisuutta, tunnetaitoja ja vertaisuutta. Tila on käyttäjilleen psyykkisesti, fyysisesti ja henkisesti turvallinen.

Tyttötyön ohjaajan tehtäviin kuuluvat ryhmien perustaminen ja ohjaaminen sekä retkien ja tapahtumien järjestäminen. Työhön kuuluu myös kouluyhteistyötä, markkinointia ja viestintää sekä toiminnan arviointia ja raportointia. Kesäaikana työ sisältää yöleirien ohjaamista. Työ sijoittuu nuorten vapaa-aikaan eli painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.

Toivomme sinulta:

-tehtävään soveltuvaa nuoriso-, kasvatus- tai sosiaalialan korkeakoulututkintoa (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi jne.) Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.

-hyviä tiimityön taitoja

-viestintä- ja digiosaamista (some, markkinointi yms.)

-kykyä organisoida moninaisia työtehtäviä itsenäisesti

-intoa kehittää uusia tapoja tyttöjen kohtaamiseksi

Kokemus työskentelystä eri vähemmistöryhmiin kuuluvien nuorten kanssa, kielitaito jossain vähemmistökielessä sekä tuntemus sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisestä työotteesta katsotaan eduksi.

Haluamme tarjota sinulle lämminhenkisen työyhteisön sekä työn, jota pääset kehittämään itse oman osaamisesi ja vahvuuksiesi pohjalta!

Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta, palkkaus vaativuusryhmä 4. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si otsikolla ”Tyttötyön ohjaaja” 9.12. klo 16:00 mennessä osoitteeseen erika.pikkuhookana@hnnky.fi.

Ilahdumme myös soitostasi, lisätietoja voit kysyä tyttötyön johtajalta Erika Pikkuhookanalta puh. 040 551 9384. Tutustu yhdistykseemme www.hnnky.fi.

Arvostamme hakemuksia kaiken ikäisiltä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvilta henkilöiltä. Tervetuloa meille töihin!

Haemme myös:

Järjestökoordinaattori ajalle 1.1.-30.4.2023 (50 %)

Tehtävänä on Helsingin NNKY:n harrastustoiminnan käytännön järjestelyitä. Toimit kerhojen ja ryhmien yhdyshenkilönä ja ohjaajien tukena. Tarvittaessa pystyt sijaistamaan kerhoissa tai ryhmissä. Tehtävä soveltuu esim. opintojen loppuvaiheessa olevalle tai vastavalmistuneelle, jolla on kuitenkin jo useamman vuoden työkokemus.

Tehtävässä tarvitset:

-kykyä pitää langat käsissä useasta asiasta
-ripeää työotetta, tartut tehtävään kuin tehtävään ja hoidat sen pois alta
-huolellisuutta myös yksityiskohdissa
-tarkkuutta toiminnan turvallisuudessa
-kykyä yksinkertaiseen tilastointiin ja raportointiin
-valmiutta iltapäivä- ja iltatyöhön

Arvostamme myös:

-järjestötoiminnan osaamista
-hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

Helsingin NNKY:n työntekijänä pääset osaksi maailmanlaajuista ja kotimaista YWCA/NNKY-liikettä ja sisarpiiriä, joka edistää tyttöjen ja naisten oikeuksia. Tarjoamme viihtyisän ja turvallisen työyhteisön hyvällä sijainnilla, etätyömahdollisuus ja hyvät työsuhde-edut. Noudatamme Sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Leena Vilkka, puh. 044 5944528 (8.12. tai 12.12. klo 11-12). Haastattelut pidetään 20.12. Laita hakemuksesi palkkatoiveineen leena.vilkka@hnnky.fi (yhtenä tiedostona hakemus, CV ja suosittelijat) viimeistään 15.12. ja huomioi, että paikka voidaan täyttää jo hakuaikana sopivan hakijan löydyttyä.

Kannustamme erilaisista taustoista tulevia hakijoita hakemaan meille! Lain vaatima rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa toimittaessa tulee esittää ennen tehtävässä aloittamista. Tutustu yhdistykseemme www.hnnky.fi