Iloa luonnosta ja eläimistä -leirit 9–12-vuotiaille tytöille kesällä 2018!

Päiväleirit Töölössä

4.-7.6.                                                                                                     18.-21.6.

 

Kesän kivoin kaupunkileiri luonto- ja eläinrakkaille tytöille! Leirillä tutustutaan luonnon ihmeisiin ja pohditaan ihmisen suhdetta eläimiin. Teemme retket Korkeasaareen ja Luomukseen.

11.–15.6. Östersundom  120 €                                                                                                                                     9.-12.7. Östersundom 90 €                                                                                                                                  Östersundomin  leireillä tutustumme monipuolisesti luontoon sekä kivoihin eläinvieraisiin. Leirillä on metsäseikkailu, meriseikkailu ja eläinpäivä, joten vauhdikasta menoa on luvassa! Toiminnallisen ohjelman lisäksi pohdimme ihmisen suhdetta luontoon, kestävää kehitystä ja eläinten oikeuksia iloisten leiriohjaajien luotsauksessa.

30.7.-1.8. Vartiosaari

Vartiosaaressa nautimme kesäisestä meriluonnosta viikinkikallioilla, saunomme meren päällä kelluvassa saunamökissä, hiljennymme kuuntelemaan luonnon ääniä metsäkirkossa, seuraamme saaren lampaiden elämää ja yövymme 12-hengen päärakennuksessa Furubackassa.

Kysy lisätietoja Katri Nyyssöseltä.

Leirien ohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat leiri- ja kerhokoordinaattori Katri Nyyssönen ja  ympäristöfilosofian dosentti Leena Vilkka yhdessä leiriohjaajien kanssa. Leirit ovat osa Helsingin NNKY:n luomakuntahanketta, jossa tavoitteena on kehittää tyttöjen ajattelun taitoja sekä suhdetta luontoon ja eläimiin kestävän kehityksen hengessä. Tarkoituksena on tarjota iloa ja elämyksiä luonnosta ja eläimistä.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on maksutonta 27.6. asti. Sen jälkeen peruutus hyvitetään vain lääkärintodistusta vastaan.

Jos perhe on vaikeassa taloudellisessa tilanteessa, leirimaksusta on mahdollista saada alennusta tai vapautus.