luomakuntaleiri

Luomakuntahankkeen (2018-2020) tarkoituksena on tarjota tytöille iloa luonnosta ja eläimistä sekä lisätä heidän kiinnostustaan ympäristöasioihin. Tavoitteena on kehittää tyttöjen ajattelun taitoja ja rohkaista heitä kestävään kehitykseen.

 

Kesällä hankkeen toimintaa ovat                                                                                                                                                    iloa luonnosta ja eläimistä -leirit 9–12-vuotiaille tytöille.

Iloa luonnosta ja eläimistä

Luomakuntaleiri 9–12-vuotiaille tytöille syyslomalla 2018

ma 15.10 – to 18.10 päiväleiri klo 9-15

Helsingin NNKY:n toimitilat, Töölön Tyttöjen Tupa, Mechelininkatu 15 A

Syksyn kivoin päiväleiri luonto- ja eläinrakkaille tytöille! Leirillä tutustutaan luonnon ihmeisiin ja pohditaan ihmisen suhdetta eläimiin. Teemme retkiä Luomus-museoon ja muihin kivoihin paikkoihin. Leirillä pääset myös ulkoiluttamaan herttaisia pikkukoiria ja tutustumaan pieneläimiin. Voit etukäteen sovitusti ottaa yhtenä päivänä oman lemmikkisi mukaan. Sään salliessa teemme piknikin myös lähikallioille tai merenrantaan.

Leirin suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat leiri ja kerhokoordinaattori Katri Nyyssönen ja ympäristöfilosofi Leena Vilkka yhdessä leiriohjaajien kanssa.

Leiri on osa Helsingin NNKY:n luomakuntahanketta, jossa tavoitteena on kehittää tyttöjen ajattelutaitoja ja suhdetta luontoon ja eläimiin kestävän kehityksen hengessä.

Hinta: 50 €, sis. ruoat ja retket (leirille mahtuu 12 tyttöä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä)

Lisätiedot: www.hnnky.fi, katri.nyyssonen@hnnky.fi, puh. 050 524 1770

Syksyllä alkavat iloa luonnosta ja eläimistä -kerhot koululaisille. Seuraa sivujamme, niin saat tietää lisää!