Helsingin NNKY on Suomen NNKY-liiton vanhin paikallisyhdistys, perustettu 1896.Yhdistyksen tavoitteena on tarjota eri-ikäisille naisille ja tytöille mahdollisuuksia kokoontua keskustelemaan oman elämänsä ja maailman kysymyksistä.

Järjestämme kaikenikäisille tapahtumia ja aktiviteettia ympäri vuoden. Kertaluontoisten tapahtumien lisäksi meillä on myös jatkuvaa toimintaa mm. muskarin ja erilaisten nuorten kerhojen muodossa. Tutustu tapahtumatarjontaan ja ilmottaudu mukaan!

Tapahtumiin voit ilmottautua vaikka et olisi jäsen, mutta saadaksesi toiminnasta kaiken hyödyn irti, suosittelemme jäseneksi ryhtymistä.

Toimintaa aikuisille

Mitä haluaisit tehdä yhdistyksessämme? Mitä yhdistyksessä mielestäsi pitäisi tehdä? Aikuisten ja nuorten naisten toimintaa järjestetään vapaaehtoisvoimin ja jäsenistön toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Toimitilamme Töölön Tyttöjen Tupa on sovitusti ryhmien käytössä, jos haluat vaikka suunnitella Lapin matkan tai muun retken! Voit myös perustaa Voimasiskot-ryhmän, johon saat tukea yhdistyksestäsi. Yhdistys on jäsenistöä varten, tuo ideasi esiin ja toteuta se!