Helsingin NNKY on Suomen NNKY-liiton vanhin paikallisyhdistys, perustettu 1896.Yhdistyksen tavoitteena on tarjota eri-ikäisille naisille ja tytöille mahdollisuuksia toimintaan ja kokoontua keskustelemaan oman elämänsä ja maailman kysymyksistä kerhotoiminnassa sekä Kamalat Äidit ja Voimasiskot -toiminnassa.

Toimintaan voit tulla mukaan, vaikka et olisi jäsen. Saadaksesi toiminnasta kaiken hyödyn irti, suosittelemme jäseneksi ryhtymistä, jolloin pääset vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan vuosikokouksissa sekä saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Näkyvä Nainen -lehden.

Toimintaa aikuisille

Mitä haluaisit tehdä yhdistyksessämme? Mitä yhdistyksessä mielestäsi pitäisi tehdä? Aikuisten ja nuorten naisten toimintaa järjestetään vapaaehtoisvoimin ja jäsenistön toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Toimitilamme Töölössä on sovitusti ryhmien käytössä, jos haluat vaikka suunnitella Lapin matkan tai muun retken.Voit myös perustaa Voimasiskot-ryhmän, johon saat tukea. Yhdistys on jäsenistöä varten, tuo ideasi esiin ja toteuta se.