Luomakuntaleirit

Iloa luonnosta ja eläimistä -luomakuntaleirit 9–12-vuotiaille tytöille loma-aikoina
(päiväleirit ma-to klo 9-15).

Töölön Tyttöjen Tupa

Kaupungin kivoin leiri luonto- ja eläinrakkaille tytöille! Luomakuntaleirillä tutustutaan luonnon ihmeisiin Luomuksessa ja Korkeasaaressa sekä pohditaan ihmisen suhdetta luontoon, eläinten oikeuksia ja kestävää kehitystä. Leirin maskottina on herttainen Liisa-perhoskoira ja tutustumme muihinkin suloisiin eläimiin. Voit sovitusti ottaa yhtenä päivänä oman lemmikkisi mukaan.

Leirin ohjelman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa FT, ympäristöfilosofian dosentti Leena Vilkka yhdessä leirinohjaajien kanssa. Toiminnan tarkoituksena on kehittää tyttöjen ajattelun ja ilmaisun taitoja sekä rikastuttaa luontosuhdetta.

Hinta: 50 €, sis. ohjelman, vakuutukset, ruoat ja retken.

Ilmoittautuminen lomakkeella ilmoittaudu tästä

Kysy lisää!

Ikonimaalauskurssi

Ikonimaalauskurssi kaiken ikäisille
järjestetään kiinnostuksen mukaan heti kun ilmoittautuneita on riittävästi! Vasta-alkajille kaikki tarvittava materiaali ja opastus kurssilta, ennakkotaitoja et tarvitse. Kokeneemmat voivat ottaa omat materiaalit mukaan ja saada kurssilla henkilökohtaista opastusta ja syventää ikonimaalauksen taitojaan. Kurssin hinta 50 € (sis. perusmateriaalin).

Voimasiskot

Voimasiskot-keskusteluryhmässä etsitään yhdessä työkaluja omien tunteiden ja voimavarojen tunnistamiseen sekä itsetuntemuksen lisäämiseen luottamuksellisessa ilmapiirissä. Ryhtyisitkö Voimasiskot -ryhmän ohjaajaksi? Ota yhteyttä.

Venäjänkielisten maahanmuuttajanaisten Voimasisko -ryhmä kokoontuu tiistai-iltaisin Töölön Tyttöjen Tuvalla. Ryhmää ohjaa Anna Kajava.

Raamattua löyhäpipoisesti

Mitä haluat tietää raamatusta, jota et ole uskaltanut kysyä. Jäikö Vanha Testamentti Uuden Testamentin varjoon? Tietoa Vanhasta ja Uudesta Testamentista, paikkoja kuvin. Faktaa ja ajatuksia jakamassa Liisa Siikanen.

”Raamattua löyhäpipoisesti” kokoontumiset tiistaisin klo 17 alkaen Temppeliaukion kirkon Takkahuoneessa, Temppelikatu 16 B

26.9 Israelin seurakunta kokoontui Siiloon
3.10. Har Megiddo
10.10 Jeriko eilen ja tänään, rauniokukkula
17.10. Itamar – Siirtokunta ja ympäristö, vuori, jolta näkee kolmelle merelle
24.10. Maisemia ja tapahtumia, Pohjois-Galileassa – Metula
31.10 konsertti Temppeliaukion kirkossa

Löyhäpipoisten joukkoon voit liittyä suoraan tulemalla paikan päälle, ei ennakkoilmoittautumista. Lämpimästi tervetuloa!

Syksyn 2017 toimintaa

Kirjapiiri noin 18-35 -vuotiaille naisille, jotka tykkäävät lukea ja keskustella lukemastaan. Tapaamme Helsingin NNKY:n toimitilassa, Mechelininkatu 15 A 8.

Juttelemme yhdessä valitun kirjan herättämistä ajatuksista kukin omasta näkökulmastamme katsoen. Voit hyvin osallistua kirjapiiriin, vaikka kirjan lukeminen olisi vielä kesken. Keskustelemme kirjan herättämistä teemoista ja keskusteluun voi osallistua, vaikka kirja olisi lukematta. Tervetuloa mukaan!

Luovan kirjoittamisen kurssi, ohjaa kirjoittaja Anna Katariina Mäenpää, marraskuussa keskiviikkoisin 18.45-20, yhteensä kolme kertaa, keskiviikkoisin 1.11, 15.11 ja 29.11. Kurssi soveltuu kaikille, jotka haluavat kirjoittaa ja kehittyä kirjoittajina! Kurssi on maksuton. Ilmoittaudu mukaan hnnky@hnnky.fi, 5.10.2017 mennessä.

Marraskuun kurssilla pureudumme luovan kirjoittamisen perusteisiin.
Mitä on inspiraatio ja tarvitaanko sitä?
Kuinka madaltaa kirjoittamisen kynnystä?
Millainen on hyvä aloitus?
Miten paperinmakuisesta tekstistä saa elävän?
Tutkimme luovaa kirjoittamista tehtävien ja keskustelujen kautta.

Toiminta aikuisille

Mitä haluaisit tehdä yhdistyksessämme? Mitä yhdistyksessä mielestäsi pitäisi tehdä? Aikuisten ja nuorten naisten toimintaa järjestetään vapaaehtoisvoimin ja jäsenistön toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Toimitilamme Töölön Tyttöjen Tupa on sovitusti ryhmien käytössä, jos haluat vaikka suunnitella Lapin matkan tai muun retken! Voit myös perustaa Voimasiskot-ryhmän, johon saat tukea yhdistyksestäsi. Yhdistys on jäsenistöä varten, tuo ideasi esiin ja toteuta se!

Kerhotilat

Kallahti

Kallahden nuorisotalo, Pohjavedenkatu 5.

Malmi

Malmin nuorisotalo, Kunnantie 3.

Meri-Rastila

Nuorisotalo Meri-Rasti, Jaluspolku 4.

Viikki

Viikin nuorisotalo, Agronominkatu 3.

Taivallahti

Taivallahden koulu, Eteläinen Hesperiankatu 38.

Töölö

Helsingin NNKY:n tyttöjen tupa, Mechelininkatu 15 A 8.
Alaovella on summeri, jossa lukee Helsingin NNKY.

Kokkikurssi tytöille ja pojille

Kallahden Nuorisotalo

Pohjavedenkatu 5

Kokkikerho 3.-6. luokkalaisille
Keskiviikkoisin klo 16-18
ohjaaja Teresa Korhonen
kauden hinta 25 € (sisältää materiaalikulut)

ilmoittaudu tästä

MERI-RASTILA: Nuorisotalo Merirasti

Jaluspolku 3

kokkikerho 3.-6.-luokkalaisille
Tiistaisin kello 17-19
ohjaaja Alla Kurhinen
kauden hinta: 25 €/kerholainen (sisältää tehdyt leivonnaiset tai ruoan)

ilmoittaudu tästä

 

Tulossa – Taivallahden Koulu

kokkikurssi tytöille ja pojille