Helsingin NNKY järjestää myös joka vuosi lukuisia erilaisia leirejä tytöille ja nuorille naisille.

Kesä 2023

Kesällä 2023 on luvassa on viisi yöleiriä ja kolme päiväleiriä, ja ilmoittautuminen on auki aina 1.5. asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Kannattaa siis olla nopea ja varmistaa paikka mieleiseltä leiriltä! Leirejä on monenlaisia ja eri teemaisia, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva leiri.

Päiväleirit

Iloa luonnosta ja eläimistä -leiri 

5.-8.6.2023 klo 9-15: Luomakuntaleiri 1 ilmoittaudu: https://www.harrastushaku.fi/view/15739

12.-15.6.2023 klo 9-15: Luomakuntaleiri 2 ilmoittaudu: https://www.harrastushaku.fi/view/15741

19.-22.6.2023 klo 9-15: Luomakuntaleiri 3 ilmoittaudu: https://www.harrastushaku.fi/view/15742

Kaupungin kivoimmat päiväleirit luonto- ja eläinrakkaille tytöille! Leirillä tutustutaan luonnon ihmeisiin, opitaan luonnosta ja eläinten oikeuksista, sekä pohditaan ihmisen suhdetta luontoon. Teemme retkiä kivoihin lähikohteisiin ja tapaamme suloisia eläimiä. Voit etukäteen sovitusti ottaa oman lemmikin mukaan yhtenä päivänä. 

Ilmoittautuminen: harrastushaku.fi (hakusanoilla hnnky, luomakuntaleiri) 

Yöleirit

Arjen helmiä: Äiti-tytär -leiri 

Kenelle: Äidille ja 8-12 -vuotiaille tytöille 

Milloin ja missä: 12.-16.6.2023, Östersundomin leirikeskus

Mitä: Ihana leiri äideille ja tyttärille Östersundomin leirikeskuksessa! Nyt on tilaisuus viettää laatuaikaa yhdessä: leirillä on luvassa lulkoilua, hemmottelua ja muuta kivaa yhteistä tekemistä. Ohjelmassa on lisäksi perinteisiä leiriaktiviteetteja kuten saunomista ja iltanuotioita. Leiri tarjoaa myös vertaistukea äideille ja tukea itsetunnolle. Majoitus on sisällä leirikeskuksessa. Mukaan voi tulla äiti ja 8-12-vuotias tytär (1-2 tyttöä/perhe).

Hinta: 150€/perhe (Sisältää ohjelman, täysihoidon ja vakuutuksen). Jos perheellä on vaikea taloudellinen tilanne, maksusta voi pyytää vapautusta ilmoittautumisen yhteydessä. 

Ilmoittautuminen: harrastushaku.fi (hakusanoilla hnnky, äiti, tytär) 

Leirielämyksiä tytöille 

Kenelle: 9-12 vuotiaille tytöille 

Milloin ja missä: 5.-9.6.2023, Östersundomin leirikeskus

Mitä: Huikea kesäleiriviikko tiedossa! Tällä vain tytöille tarkoitetulla leirillä on luvassa luovaa toimintaa, ryhmäytymistä ja kivoja aktiviteetteja kaikenlaisille tytöille kivassa porukassa. Ohjelmassa on myös perinteisiä leiriaktiviteetteja kuten iltanuotioita, saunomista ja pelailua. Majoitus sisällä leirikeskuksessa.

Hinta: 150€ (sisältää ohjelman, täyshoidon ja vakuutuksen). Jos perheellä on vaikea taloudellinen tilanne, maksusta voi pyytää vapautusta ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen: harrastushaku.fi (hakusanoilla hnnky, tyttöleiri) 

Tyttöjen iloa luonnosta -leiri 

Kenelle: 9-12 vuotiaille tytöille 

Milloin ja missä: 19.-22.6.2023, Vartiosaaren Kesätoimipiste

Mitä: Tällä vain tytöille suunnatulla leirillä on luvassa luontokokemuksia ja ikimuistoisia elämyksiä upeassa saariympäristössä! Leirillä pääsemme nauttimaan ainutlaatuisesta leiriympäristöstä sekä hauskasta leiriohjelmasta iloisten leiriohjaajien johdolla. Lisäksi nautimme leirielämästä, kuten uimisesta, saunomisesta ja iltaohjelmista. Majoitus sisällä kauniissa leirikeskuksena toimivassa vanhassa huvilassa.

Hinta: 120€ (sisältää ohjelman, venekuljetuksen, täyshoidon ja vakuutuksen). Jos perheellä on vaikea taloudellinen tilanne, maksusta voi pyytää vapautusta ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen: harrastushaku.fi (hakusanoilla hnnky, iloa, luonto) 

Tyttöjen seikkailuleiri 

Kenelle: 10-14 vuotiaille tytöille 

Milloin ja missä: 24.-28.7.2023, Bengtsårin leirisaari 

Mitä: Kesän hauskin leiri tytöille, jotka tykkäävät retkeilystä ja seikkailuista! Bengtsårin leirisaari eli Benkku tarjoaa mahtavat puitteet kaikenlaiselle hauskalle toiminnalle, kuten suppailulle ja metsäretkille. Lisäksi nautimme leirielämästä, kuten uimisesta, saunomisesta ja iltaohjelmista. Leirillä nukutaan teltoissa. Omaa telttaa ei tarvita.

Hinta: 150€ (sisältää ohjelman, kuljetukset Helsingistä leirisaareen, ruoat, telttamajoituksen, vakuutuksen). Jos perheellä on vaikea taloudellinen tilanne, maksusta voi pyytää vapautusta ilmoittautumisen yhteydessä. 

Ilmoittautuminen: harrastushaku.fi (hakusanoilla hnnky, seikkailuleiri) 

Nuorten naisten johtajuusleiri 

Kenelle: 15–19-vuotiaille

Milloin ja missä: 31.7.-3.8.2022, Bengtsårin leirisaari 

Mitä: Nuorten naisten johtajuusleirillä vahvistat omaa itsetuntemustasi ja johtajuuttasi paratiisimaisella Bengtsårin leirisaarella. Leirillä harjoitellaan supertärkeitä tiimitaitoja, oman elämän johtajuutta, johtajuutta arjessa, harrastuksissa ja opinnoissa. Lisäksi tämä leiri tarjoaa ainutlaatuisia luontoelämyksiä saaristoluonnossa sekä kehon ja mielen hyvinvointia. Leirinuotiolla ja suppilaudan päällä etsitään vahvuuksia ja tsempataan toisiamme kohti pieniä ja suuria unelmia. Leirillä nukutaan teltoissa. Omaa telttaa ei tarvita. Leirillä noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.

Hinta: 120€ (sisältää ohjelman, kuljetukset Helsingistä leirisaareen, ruoat, telttamajoituksen, vakuutuksen). Jos sinulla/perheelläsi on vaikea taloudellinen tilanne, maksusta voi pyytää vapautusta ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen: harrastushaku.fi (hakusanoilla hnnky, johtajuus) 

Kaikissa leireihin liittyvissä kysymyksissä, olethan yhteyksissä työntekijöihimme.