Helsingin NNKY järjestää joka vuosi lukuisia erilaisia leirejä tytöille ja nuorille naisille.

Kesä 2022

Kesällä 2022 on luvassa on kuusi yöleiriä ja kolme päiväleiriä, ja ilmoittautuminen on auki aina 1.5. asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Kannattaa siis olla nopea ja varmistaa paikka mieleiseltä leiriltä! Leirejä on monenlaisia ja eri teemaisia, joten jokaiselle löytyy varmasti sopiva leiri.

Yöleirit

Arjen helmiä: Äiti-tytär -leiri 

Kenelle: Äidille ja 8-12 -vuotiaille tytöille 

Milloin ja missä: 6.-10.6.2022, Meriharjun Luontotalo 

Mitä: Ihana leiri äideille ja tyttärille luonnon helmassa! Nyt on tilaisuus viettää laatuaikaa yhdessä: leirillä on luvassa luonnosta nauttimista, hemmottelua ja muuta kivaa yhteistä tekemistä. Ohjelmassa on lisäksi perinteisiä leiriaktiviteetteja kuten saunomista ja iltanuotioita. Leiri tarjoaa myös vertaistukea äideille ja tukea itsetunnolle.  

Hinta: 60€/perhe (Sisältää täysihoidon ja vakuutuksen). Jos perheellä on vaikea taloudellinen tilanne, maksusta voi pyytää vapautusta. 

Ilmoittautuminen: harrastushaku.fi (hakusanoilla hnnky, äiti, tytär) 

Leirielämyksiä tytöille 

Kenelle: 9-12 vuotiaille tytöille 

Milloin ja missä:

13.-17.6.2022 (5pv) Tyttöleiri 1 

20.-23.6.2022 (4pv) Tyttöleiri 2 

Östersundomin leirikeskus 

Mitä: Huikea kesäleiriviikko tiedossa! Tällä vain tytöille tarkoitetulla leirillä on luvassa luovaa toimintaa, ryhmäytymistä ja kivoja aktiviteetteja kaikenlaisille tytöille kivassa porukassa. Ohjelmassa on myös perinteisiä leiriaktiviteetteja kuten iltanuotioita, saunomista ja pelailua.  

Hinta: 5 päivän leiri 100€, 4 päivän leiri 80€ (sisältää täyshoidon ja vakuutuksen). Jos perheellä on vaikea taloudellinen tilanne, maksusta voi pyytää vapautusta. 

Ilmoittautuminen: harrastushaku.fi (hakusanoilla hnnky, tyttöleiri) 

Tyttöjen iloa luonnosta -leiri 

Kenelle: 9-12 vuotiaille tytöille 

Milloin ja missä: 20.-23.6.2022, Vartiosaaren Kesätoimipiste 

Mitä: Tällä vain tytöille suunnatulla leirillä on luvassa luontokokemuksia ja kivoja elämyksiä. Opimme uutta luonnosta ja eläinten oikeuksista iloisten leiriohjaajien johdolla. Lisäksi nautimme leirielämästä, kuten uimisesta, saunomisesta ja iltaohjelmista. 

Hinta: 80€ (sisältää täyshoidon ja vakuutuksen). Jos perheellä on vaikea taloudellinen tilanne, maksusta voi pyytää vapautusta. 

Ilmoittautuminen: harrastushaku.fi (hakusanoilla hnnky, iloa, luonto) 

Tyttöjen seikkailuleiri 

Kenelle: 9-12 vuotiaille tytöille 

Milloin ja missä: 25.-29.7.2022, Bengtsårin leirisaari 

Mitä: Kesän hauskin leiri tytöille, jotka tykkäävät retkeilystä ja seikkailuista! Bengtsårin leirisaari eli Benkku tarjoaa mahtavat puitteet kaikenlaiselle hauskalle toiminnalle, kuten melomiselle ja metsäretkille. Lisäksi nautimme leirielämästä, kuten uimisesta, saunomisesta ja iltaohjelmista. 

Hinta: 100€ (sisältää ruoat, telttamajoituksen, kuljetukset ja vakuutuksen). Jos perheellä on vaikea taloudellinen tilanne, maksusta voi pyytää vapautusta. 

Ilmoittautuminen: harrastushaku.fi (hakusanoilla hnnky, seikkailuleiri) 

Saaristoleiri nuorille naisille 

Kenelle: 13–19-vuotiaille nuorille naisille 

Milloin ja missä: 2.-5.8.2022, Bengtsårin leirisaari 

Mitä: Tämä saaristoleiri tarjoaa luontoelämyksiä nuorille naisille, jotka nauttivat retkeilystä ja luonnon läheisyydestä. Paratiisimaisella Bengtsårin leirisaarella eli Benkussa on loistavat puitteet luonnossa liikkumiseen, melomiseen, pihapeleihin ja muihin kivoihin kesäaktiviteetteihin. Unohtamatta tietysti perinteistä leirielämää, kuten uimista, saunomista ja iltaohjelmaa. 

Hinta: 80€ (sisältää ruoat, telttamajoituksen, kuljetukset ja vakuutuksen). Jos perheellä on vaikea taloudellinen tilanne, maksusta voi pyytää vapautusta. 

Ilmoittautuminen: harrastushaku.fi (hakusanoilla hnnky, saaristoleiri) 

Päiväleirit

Iloa luonnosta ja eläimistä -leiri 

Kenelle: 9-12 vuotiaille tytöille 

Milloin ja missä:  

6.-9.6.2022 klo 9-15: Luomakuntaleiri 1 

13.-16.6.2022 klo 9-15: Luomakuntaleiri 2 

20.-23.6.2022 klo 9-15: Luomakuntaleiri 3 

Töölön Tyttöjen Tupa, Mechelininkatu 15 

Mitä: Kaupungin kivoimmat päiväleirit luonto- ja eläinrakkaille tytöille! Leirillä tutustutaan luonnon ihmeisiin, opitaan luonnosta ja eläinten oikeuksista, sekä pohditaan ihmisen suhdetta luontoon. Teemme retkiä kivoihin lähikohteisiin ja tapaamme suloisia eläimiä. Voit etukäteen sovitusti ottaa oman lemmikin mukaan yhtenä päivänä. 

Hinta: 50€ (sisältää ruoan ja retket). Jos perheellä on vaikea taloudellinen tilanne, maksusta voi pyytää vapautusta. 

Ilmoittautuminen: harrastushaku.fi (hakusanoilla hnnky, luomakuntaleiri) 

Kaikissa leireihin liittyvissä kysymyksissä, olethan yhteyksissä järjestökoordinaattoriimme Camilla Ojalaan: camilla.ojala@hnnky.fi, 050 371 1220.