Helsingin NNKY järjestää kesällä 2024 leirejä tytöille, nuorille naisille ja äideille sukupuolen moninaisuus huomioiden. Luomakuntaleirit ovat avoimia kaikille sukupuolille. Ilmoittautuminen leireille on päättynyt.

Päiväleirit

Iloa luonnosta ja eläimistä -päiväleirit Töölössä

Luomakuntaleiri 1: 3.–6.6.2024 täynnä
Luomakuntaleiri 2: 10.–13.6.2024 täynnä
Luomakuntaleiri 3: 17.–20.6.2024 täynnä

Kaupungin kivoimmat päiväleirit luonto- ja eläinrakkaille 9–12-vuotiaille! Leirillä tutustutaan luomakuntaan, opitaan eläimistä ja eläinten oikeuksista sekä pohditaan ihmisen yhteyttä luontoon. Teemme retkiä lähikohteisiin (mm. Haltialan eläintilalle, Mustasaareen ja kissakahvilaan) ja tapaamme suloisia eläimiä. Voit etukäteen sovitusti ottaa oman eläinystäväsi mukaan yhtenä päivänä. 

Leiri on maanantaista torstaihin klo 9–15. Päiviin sisältyy lounas ja välipala (kaikki on kasvisruokaa). Paikkana Helsingin NNKY:n toimitilat, Ottilia-sali, Mechelininkatu 15 A 8. 

Leirimaksu 80 € sisältää ohjelman, ruoat ja vakuutuksen. Laskut lähetetään toukokuussa. Jos perheellä on vaikea taloudellinen tilanne, leirimaksusta voi pyytää vapautusta sähköpostitse leena.vilkka@hnnky.fi 26.5. mennessä. Jokaiselle leirille mahtuu 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta (ilmoittautuminen on sitova).

Leirielämyksiä tytöille -päiväleirit Rastilassa

Tyttöleiri 1: 3.–6.6.2024
Tyttöleiri 2: 17.–20.6.2024

Huikea päiväleiri 9–12-vuotiaille! Tällä vain tytöille tarkoitetulla leirillä on ohjelmassa paljon hauskaa tekemistä: kädentaitoja, kokkailua, uimista ja rannalla olemista sekä retkiä lähikohteisiin. Leiri tarjoaa uusia ystäviä ja vahvistaa nuoren itsetuntoa. 

Leiri on maanantaista torstaihin klo 9–15. Päiviin sisältyy lounas ja välipala (kaikki on kasvisruokaa). Paikkana Queendom, Rastila, Retkeilijänkatu 7 A. Leiri on maksuton. Leirille mahtuu 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta (ilmoittautuminen on sitova).

The joy of Sisterhood -päiväleiri

3.-7.6.2024 Mustikkamaalla

Ihana kesäleiri 13–15-vuotiaille tytöiksi identifioituville! Kiinnostaisko sua kehittää omia vahvuuksia, tehdä itselle luonnonkosmetiikkaa tai viettää aikaa Mustikkamaan rannoilla: tällä leirillä keskitytään just sun hyvinvointiin ja rentoon yhdessäoloon. Leirillä voit tutustua samoista aiheista kiinnostuneisiin nuoriin ja samalla itseesi. Ohjelmassa kauneus- ja luontoaiheisia työpajoja, uimista ja retki upeaan Seikkailupuisto Korkeeseen! 

Leiri on maanantaista perjantaihin klo 9–15. Päiviin sisältyy lounas ja välipala (kaikki on kasvisruokaa). Paikkana Syötävä Puisto, Mustikkamaanpolku 10. 

Leirimaksu 80 € sisältää ohjelman, ruoat ja vakuutuksen. Laskut lähetetään toukokuussa. Jos perheellä on vaikea taloudellinen tilanne, leirimaksusta voi pyytää vapautusta sähköpostitse leena.vilkka@hnnky.fi 26.5. mennessä. Leirille mahtuu 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta (ilmoittautuminen on sitova).

Yöleirit

Arjen helmiä: Äiti-tytär leiri

10.-14.6.2024 Östersundomin leirikeskuksessa 

Ihana leiri äideille ja tyttärille! Nyt on tilaisuus viettää laatuaikaa yhdessä, irrottautua arjesta sekä päästä tapaamaan uusia ystäviä. Ohjelmassa on kivaa kesäistä tekemistä, pelejä, voimavarahetkiä, hemmottelua ja rentoa yhdessä oloa. Luvassa myös oikeaa leirimeininkiä kuten rantapäivä, saunomista ja grillailua iltanuotiolla. Välillä äideille ja lapsille järjestetään erillistä ohjelmaa; äideille vanhemmuutta ja vertaistukea tarjoavia työpajoja. Mukaan voi tulla äiti ja 8–12-vuotias tytär (1–2 tyttöä/perhe).  

“Leiri paransi minun ja lapseni välistä suhdetta, vahvisti lapseni itsetuntoa, joka on adhd erityisyyden takia hieman kolhuilla. Tyttö sai uusia kavereita. Hän nauroi ja iloitsi läpi leirin. Äitinä sydäntä lämmittää, kun lapsi on niin totaalisen onnellinen” (palaute äiti-tytär leiriltä 2023). 

Leirimaksu 150 € /perhe sisältää ohjelman, täyshoidon ja vakuutuksen. Leirillä majoitutaan kahdessa yhteisessä makuusalissa kerrossängyissä. Kaikki tarjottavat ruuat ovat kasvisruokia. Laskut lähetetään toukokuussa. Jos perheellä on vaikea taloudellinen tilanne, leirimaksusta voi pyytää vapautusta sähköpostitse leena.vilkka@hnnky.fi 26.5. mennessä. Leirille mahtuu 25 ensimmäisenä ilmoittautunutta (ilmoittautuminen on sitova).

Be Your Own Queen -johtajuusleiri

10.-14.6.2024 Vartiosaaressa

Sinä 16–19-vuotias nuoreksi naiseksi identifioituva, tule mukaan inspiroivaan leiriviikkoon, joka on täynnä oppimista, yhdessä kasvamista ja tulevaisuuden suunnittelua! Tämä on tilaisuus kurkistaa, mitä johtajuus tarkoittaa ja miten me voimme vaikuttaa maailmaan omilla jutuillamme. Ohjelmassa on johtajuusteemaisia työpajoja (esim. vahvuuspaja, itsetuntoa etsimässä, hetki Havaijilla), sekä leirimeininkiä kuten uimista, saunomista, hemmottelua ja rentoutumista. Lisäksi voit löytää samanhenkisiä tyyppejä, joiden kanssa jakaa intohimoja ja unelmia. Tule rohkeasti mukaan ja anna vauhtia sun unelmille! 

“If we share everything with others, we can make good things” (palaute johtajuusleiriltä 2023). 

Leirimaksu 120 € sisältää ohjelman, venekuljetuksen Vartiosaareen, täyshoidon ja vakuutuksen. Majoitus on sisällä kauniissa merenrantahuvilassa. Kaikki leirillä tarjottavat ruuat ovat kasvisruokia. Laskut lähetetään toukokuussa. Jos sinulla/perheelläsi on vaikea taloudellinen tilanne, leirimaksusta voi pyytää vapautusta sähköpostitse leena.vilkka@hnnky.fi  26.5. mennessä. Leirille mahtuu 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta (ilmoittautuminen on sitova).

Kaikissa leireihin liittyvissä kysymyksissä, olethan yhteyksissä työntekijöihimme.