RYHMÄT

Äitien Voimasiskot

Lämpimästi tervetuloa leikki-ikäisten ja pienten koululaisten äideille suunnattuun Voimasiskot-vertaisryhmään Pukinmäkeen! Ryhmässä opitaan tunnistamaan ja hyödyntämään omia voimavaroja sekä keskustellaan osallistujien toivomista aiheista ja teemoista vertaistuellisessa hengessä. Keskustelutuokioiden lisäksi voimme järjestää myös erilaisia virkistys- ja hyvinvointihetkiä. Pääset siis vaikuttamaan ryhmän ohjelmaan!

Osallistuminen on maksutonta ja luottamuksellista! Järjestämme myös samanaikaisen lastenhoidon sitä tarvitseville.

Missä: Perhetalo Unikko (Unikkotie 8, 00720 Helsinki)
Milloin: torstaisin klo 17.30-19 (18.4., 2.5., 16.5. & 23.5.)
Kenelle: Leikki-ikäisten ja pienten koululaisten äideille, jotka kaipaavat aikaa, inspiraatiota ja vertaistukea oman hyvinvointinsa ylläpitämiseksi ja vahvistamiseksi.

Kysy lisää ja ilmoittaudu mukaan: laura.pakarinen@hnnky.fi / p. 050 5241 770 

Kerro viestissä nimesi, puhelinnumerosi ja mahdolliset ruoka-aineallergiasi tai erityisruokavaliosi, sillä tarjolla on pientä syötävää. Jos tuot lapsesi samanaikaiseen lastenhoitoon, kerro myös lapsesi nimi ja ikä. Lastenhoito järjestetään vain etukäteen ilmoittautuneille!


Nuorten naisten Voimasiskot

Nuorten naisten Voimasiskot-vertaistukiryhmässä keskustelemme ja opimme yhdessä omaa hyvinvointia ja toimijuutta vahvistavista teemoista! Vertaisohjaajina toimivat Voimasiskot-koulutuksen käyneet Elina Torppa ja Laura Pakarinen. Osallistuminen on luottamuksellista ja maksutonta!

Kenelle: 20–29-vuotiaille naisille
Missä: Mechelinkatu 15 A 8, Helsingin NNKY:n Ottilia-salissa
Milloin: Keskiviikkoisin klo 17–19 (10.4.–15.5.2024)
Sisältö: Ryhmässä käsitellään tunnetaitoja, sukupuolirooliodotuksia ja niistä vapautumista sekä omia voimavaroja, rajoja, vahvuuksia ja unelmia.
Ilmoittaudu/kysy lisää: laura.pakarinen@hnnky.fi / p. 050 524 1770

Ilmoittaudu pian, sillä ryhmään otetaan enintään kahdeksan osallistujaa! Ilmoitathan myös mahdolliset allergiasi ja erityisruokavaliosi, jotta osaamme ottaa ne huomioon tarjottavia varten.

Tila ei valitettavasti ole esteetön. Olethan yhteydessä Lauraan, jos kaipaat asiasta lisätietoa.Pitkään toiminnassa olleet Voimasiskot -ryhmämme, jotka ovat tällä hetkellä tauolla:

Voimasiskot for African women

Peer support group Voimasiskot for African women!

Voimasiskot venäjäksi

Voimasiskot venäjäksi, Kруг женcкoй силы

Mitä: Hyvinvointi, kokemusten jakaminen, ystävyys