Vuosaaren Tyttöjen olohuone on tytöille tarkoitettu yhteinen olkkari, jossa järjestetään avointa ja pienryhmätoimintaa sekä erilaisia workshoppeja, tapahtumia ja retkiä. Olohuone on avoin kaikille 9-19-vuotiaille tytöille ja tyttöyttä pohtiville nuorille.

Turvallisempi tila

Helsingin NNKY:n tyttötyössä hyödynnetään Turvallisemman tilan mallia, joka on kehitetty vastaamaan erityisesti Vuosaaresta nousseita tarpeita. Tavoitteena on vahvistaa tyttöjen itsetuntoa, vertaissuhteita ja osallisuutta. Tila on käyttäjilleen psyykkisesti, fyysisesti ja hengellisesti turvallinen.

Kunnioitamme jokaisen itsemäärittelyoikeutta ja sukupuolen moninaisuutta. Tytöt voivat olla omana itsenään yhteiskunnan ja yhteisöjen paineiden ulkopuolella. Yhdessä tyttöjen kanssa luodaan tilan periaatteet.

Toiminnassamme on tärkeää, että tytöt saavat luoda siitä omanlaisensa. Kävijöiden toiveita kuunnellaan, kysytään aktiivisesti ja niitä pyritään tietenkin myös toteuttamaan!

Miten päästä mukaan?

Alla näet meidän viikko-ohjelman. Avoin toiminta on sellaista, johon voi tulla mukaan ilman ilmoittautumista ja silloin, kun sinulle käy. Pienryhmiin pitää ilmoittautua etukäteen.

Voimme myös sopia sinun kanssa oman tutustumiskäynnin olohuoneelle. Kerran kuussa järjestämme äiti-tytär brunssin, jolloin koko perheen naiset voivat tulla yhdessä tutustumaan ja viettämään aikaa olohuoneelle.

Tyttöjen olohuoneessa on myös mahdollista toimia vapaaehtoisena aikuisena.

Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää. Odotamme innolla, että saamme tutustua sinuun!

Avajaiset pe 2.9.2022

Klo 15-17 9-12-vuotiaat

Klo 18-20 13-19-vuotiaat

Tule tutustumaan kesän aikana uudistettuihin tiloihin ja syksyn toimintoihin. Avajaisissa herkkupöytä ja hauskaa tekemistä.

Luvassa myös arvonta, pääpalkintona leffaliput!

Viikko-ohjelma

Syksyn ohjelma julkaistaan pian!

Yhteystiedot

Tyttöjen olohuone sijaitsee Rastilassa, ihan metroaseman vieressä, osoitteessa Retkeilijänkatu 7 A (katutaso).

Meihin voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai Instan yksityisviesteillä!

Ohjaajien yhteystiedot täältä!
Instagram: tyttojenolohuone

Tervetuloa tutustumaan, olemaan, kehittymään ja pitämään hauskaa!

Ota meihin yhteyttä!

Tietosuojaseloste Tyttöjen olohuoneen toiminta

Tule mukaan vapaaehtoiseksi!