Tyttöjen olohuoneen toiminta

Aukioloajat löydät alempaa tältä sivulta.

Meihin voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai Instan yksityisviesteillä!

Ohjaajien yhteystiedot täältä!
Instagram: tyttojenolohuone
Snapchat: tyttojenolkkari

Tyttöjen olohuone sijaitsee Rastilassa, ihan metroaseman vieressä, osoitteessa Retkeilijänkatu 7 A (katutaso).

Otamme toiminnassamme huomioon koronatilanteen mm. ryhmäkoot on rajattu 10 henkilöön, tarjoamme vain yksittäispakattuja välipaloja, käsien pesusta huolehditaan sekä ohjaajat käyttävät kasvomaskia ja sitä suositellaan myös yläkoululaisille sekä sitä vanhemmille kävijöille. Tulethan toimintaan mukaan vain terveenä!

Ilmoitamme mahdollisista muutoksista kotisivuillamme, sosiaalisen median tileillämme sekä osallistujillemme suoraan.

Turvallinen tila tytöille

Helsingin NNKY:n tyttötyössä hyödynnetään Turvallisen tilan mallia, joka on kehitetty vastaamaan erityisesti Vuosaaresta nousseita tarpeita. Tavoitteena on vahvistaa tyttöjen itsetuntoa, vertaissuhteita ja osallisuutta. Tila on käyttäjilleen psyykkisesti, fyysisesti ja hengellisesti turvallinen. Tytöt voivat olla omana itsenään yhteiskunnan ja yhteisöjen paineiden ulkopuolella. Yhdessä tyttöjen kanssa luodaan tilan – tyttöjen olohuoneen – periaatteet.

Vuosaaren Tyttöjen olohuoneen toiminta on 9-19-vuotiaille suunnattu avoin olohuonetoiminta, pienryhmät, retket ja Tyttöjen olohuone chat. Kunnioitamme jokaisen itsemäärittelyoikeutta ja sukupuolen moninaisuutta. Toiminnassamme tärkeää on kävijöidemme osallisuus. Kävijöiden toiveita kuunnellaan ja kysytään aktiivisesti ja niitä pyritään tietenkin myös toteuttamaan! Tyttöjen olohuoneessa on myös mahdollista toimia vapaaehtoisena aikuisena.

Aukioloajat keväällä 2021:

Tiedotamme kevään toiminnasta lisää tulevina viikkoina. Tällä hetkellä toimintaa on torstaisin chatissa sekä ohjaajat ovat tavoitettavissa somessa! 

 

Torstai

Ryhmächat klo 17-18, 12-19 -vuotiaille täällä                                                          (osoitteessa www.tukinet.net, hae:tyttöjen olohuone)

Tyttöjen olohuone chat on tarkoitettu tytöille sukupuolen moninaisuutta ja itsemäärittelyoikeutta kunnioittaen. Järjestämme chatteja viikoittain 12-19 -vuotiaille. Chatissa ovat aina mukana Tyttöjen olohuoneen ohjaajat. Tervetuloa hengailemaan, vaihtamaan kuulumisia ja juttelemaan viikottain vaihtuvista teemoista! 🙂 Chatissa noudatamme turvallisemman tilan mallia, joten muistathan keskustella toisia kunnioittavasti. Chatissa toimitaan anonyymisti, ethän jaa itsestäsi tunnistettavia tietoja, kuten puhelinnumeroa, osoitetta tai sometilejä.

Ajankohtaisimmat tiedot löydät Tyttöjen olohuoneen Instagramista: tyttojenolohuone

Tervetuloa tutustumaan, olemaan, kehittymään ja herkuttelemaan!

Ota meihin yhteyttä!

Tietosuojaseloste Tyttöjen olohuoneen toiminta

 

Tule mukaan vapaaehtoiseksi!