Tyttöjen olohuoneen toiminta

Aukioloajat löydät alempaa tältä sivulta.

Meihin voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai Instan yksityisviesteillä!

Ohjaajien yhteystiedot täältä!
Instagram: tyttojenolohuone
Snapchat: tyttojenolkkari

Tyttöjen olohuone sijaitsee Rastilassa, ihan metroaseman vieressä, osoitteessa Retkeilijänkatu 7 A (katutaso).

Koronatilanteesta johtuen 2008 syntyneiden ja tätä vanhempien toiminta on siirretty verkkoon ja avointa toimintaa ei tällä hetkellä järjestetä. Otamme kohtaavassa toiminnassamme huomioon koronatilanteen mm. ryhmäkoot on rajattu 5 henkilöön, tarjoamme vain yksittäispakattuja välipaloja, pidämme kahden metrin turvavälit, käsien pesusta huolehditaan sekä ohjaajat käyttävät kasvomaskia ja sitä suositellaan myös kävijöille. Tulethan toimintaan mukaan vain terveenä!

Ilmoitamme mahdollisista muutoksista kotisivuillamme, sosiaalisen median tileillämme sekä osallistujillemme suoraan.

Turvallinen tila tytöille

Helsingin NNKY:n tyttötyössä hyödynnetään Turvallisen tilan mallia, joka on kehitetty vastaamaan erityisesti Vuosaaresta nousseita tarpeita. Tavoitteena on vahvistaa tyttöjen itsetuntoa, vertaissuhteita ja osallisuutta. Tila on käyttäjilleen psyykkisesti, fyysisesti ja hengellisesti turvallinen. Tytöt voivat olla omana itsenään yhteiskunnan ja yhteisöjen paineiden ulkopuolella. Yhdessä tyttöjen kanssa luodaan tilan – tyttöjen olohuoneen – periaatteet.

Vuosaaren Tyttöjen olohuoneen toiminta on 9-19-vuotiaille suunnattu avoin olohuonetoiminta, pienryhmät, retket ja Tyttöjen olohuone chat. Kunnioitamme jokaisen itsemäärittelyoikeutta ja sukupuolen moninaisuutta. Toiminnassamme tärkeää on kävijöidemme osallisuus. Kävijöiden toiveita kuunnellaan ja kysytään aktiivisesti ja niitä pyritään tietenkin myös toteuttamaan! Tyttöjen olohuoneessa on myös mahdollista toimia vapaaehtoisena aikuisena.

Aukioloajat keväällä 2021:

Maanantai:

  • Klo 17-19 Oma juttu -ryhmä Zoomissa

Tiistai:

  • Klo 15-16 Juttelutuokio (voit laittaa viikko-ohjemassa mainitulle ohjaajalle viestiä)
  • Klo 15-16.30 9-12 -vuotiaiden suljettu pienryhmä
  • Klo 17.30-18.30 Zoom pienryhmä

Keskiviikko:

  • Klo 16-17 Etäaskartelu 

Torstai:

  • Klo 17-18, Ryhächat 12-19 -vuotiaille täällä                                                                                                           (osoitteessa www.tukinet.net, hae:tyttöjen olohuone)

Perjantai:

  • Klo 15-17 Juttelutuokio (voit laittaa viikko-ohjemassa mainitulle ohjaajalle viestiä)

Lisäksi viikoittain yksilöaikoja, joiden ajankohta on mainittu Instagramissa ja Facebookissa julkaistavassa viikko-ohjelmassa. 

Tyttöjen olohuone chat on tarkoitettu tytöille sukupuolen moninaisuutta ja itsemäärittelyoikeutta kunnioittaen. Järjestämme chatteja viikoittain 12-19 -vuotiaille. Chatissa ovat aina mukana Tyttöjen olohuoneen ohjaajat. Tervetuloa hengailemaan, vaihtamaan kuulumisia ja juttelemaan viikottain vaihtuvista teemoista! 🙂 Chatissa noudatamme turvallisemman tilan mallia, joten muistathan keskustella toisia kunnioittavasti. Chatissa toimitaan anonyymisti, ethän jaa itsestäsi tunnistettavia tietoja, kuten puhelinnumeroa, osoitetta tai sometilejä.

Ajankohtaisimmat tiedot löydät Tyttöjen olohuoneen Instagramista: tyttojenolohuone

Tervetuloa tutustumaan, olemaan, kehittymään ja herkuttelemaan!

Ota meihin yhteyttä!

Tietosuojaseloste Tyttöjen olohuoneen toiminta

 

Tule mukaan vapaaehtoiseksi!