MITÄ? Queendom on tyttöjen ja sukupuoltaan pohtivien nuorten oma olohuone, missä järjestetään avointa ja pienryhmätoimintaa sekä erilaisia workshoppeja, tapahtumia ja retkiä.

Olohuoneella voi vaikka käpertyä viltin alle hengailemaan, pelailla, taiteilla, kokkailla, höpötellä ja mikä parasta – tavata kavereita ja meitä ohjaajia.

Meillä saa puhua tunteista, kavereista, kulttuureista, somesta, jännittämisestä, koulustressistä tai mistä tahansa, ja voi myös olla puhumatta. Meillä saa olla sellainen kuin on.❤

KENELLE? Kaikille 9-19-vuotiaille tytöille ja sukupuoltaan pohtiville nuorille.

MISSÄ? Meidät löytää Helsingin Rastilasta, ihan metroaseman vierestä. Olemme katutasossa osoitteessa Retkeilijänkatu 7 A. Huomaat tilan, kun näet pilvikuvioita ikkunoissa ja kylttimme oven edessä. Sisään pääsee soittamalla ovikelloa.

MILLOIN? Toimintaa järjestetään arki-iltaisin ja välillä viikonloppuisin. Katso alta aukioloaikamme tai laita meille viestiä, niin kerromme lisää.

MITEN? Haluatko mukaan toimintaamme? Tervetuloa!❤

Avoimeen toimintaan voi tulla ilman ilmoittautumista silloin, kun sinulle sopii. Nämä ryhmät ovat avoimia, tule vain paikalle:

Ma klo 18-20 Monday Chill 12-19v.

Ti klo 14.30-16.30 Taikahuone 9-11v.

Ke klo 17-19 Queerdom sateenkaariryhmä 12-19v.

Joka toinen to klo 17.30-20 leffailta 12-19v. (10.11., 24.11. ja 8.12)

Pienryhmätoimintaan pääsee mukaan ilmoittautumalla. Voit ilmoittautua soittamalla/whatsapp:ssa 0448600922, sähköpostilla tyttojenolohuone@hnnky.fi tai osoitteessa harrastushaku.fi (hakusanalla Queendom). Näihin ryhmiin mahtuu vielä:

Ti klo 17-19.30 Ruokaa eri kulttuureista 13-16v. (1.11-13.12.)

Ke klo 14.30-17.30 Eläimellistä menoa 9-12v. (2.11.-14.12.)

To klo 15-17 Välipalaryhmä 9-11v. (3.11.-16.12.)

Loppuvuonna tulossa myös huikeita juhlia, retkiä ja tapahtumia. Huomaathan, että joihinkin tapahtumiin pitää ilmoittautua etukäteen.

Pe 11.11. Klo 18-21 Yllätysjuhlat 9-19v. Kaikille avoin, tule vain paikalle! Juhlat on nuorten suunnittelemat.

Pe 25.11. klo 14-17 Joulutapahtuma 9-19v. Meri-Rastilan torilla kaikille avoin joulutapahtuma, jossa koristellaan yhdessä joulukuusi ja fiilistellään joulua.

La 26.11. klo 11-13 Äiti-tytär brunssi. Tervetuloa tutustumaan toimintaan äidin, siskon, tädin tai jonkun muun läheisen naisen kanssa. Muistathan ilmoittautua osoitteessa harrastushaku.fi (hakusanalla Queendom).

Pe 16.12. Syyskauden päätösjuhla 9-19v. Kaikille avoin, tule vain paikalle!

Jännittääkö sinua tulla? Ei se mitään, et ole ainoa! Meidän toimintaan tulee usein uusia kävijöitä, jotka eivät tunne muita. Voimme vaikka sopia sinun kanssa oman tutustumiskäynnin, jotta pääset näkemään tilan ja tapaamaan ohjaajia ennen ryhmään tulemista. Ota rohkeasti meihin yhteyttä! Odotamme innolla, että saamme tutustua sinuun.

Turvallisempi tila

Helsingin NNKY:n tyttötyössä hyödynnetään Turvallisemman tilan mallia, jota on kehitetty vastaamaan erityisesti Itä-Helsingistä nousseita tarpeita. Tavoitteena on vahvistaa tyttöjen oman elämän johtajuutta: itsetuntoa, vertaissuhteita, tunnetaitoja ja osallisuutta. Tila on käyttäjilleen psyykkisesti, fyysisesti ja hengellisesti turvallinen.

Kunnioitamme jokaisen itsemäärittelyoikeutta ja sukupuolen moninaisuutta. Kävijät voivat olla omana itsenään yhteiskunnan ja yhteisöjen paineiden ulkopuolella. Yhdessä kävijöiden luodaan tilan periaatteet.

Toiminnassamme on tärkeää, että tytöt saavat luoda siitä omanlaisensa. Kävijöiden toiveita kuunnellaan, kysytään aktiivisesti ja niitä pyritään tietenkin myös toteuttamaan!

Tyttöjen olohuoneessa on myös mahdollista toimia vapaaehtoisena aikuisena.

Yhteystiedot

Osoite: Retkeilijänkatu 7A, 00980 Helsinki.

Meihin voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla, Facebookissa tai Instan yksityisviesteillä!

Ohjaajien yhteystiedot täältä!

Facebook: https://www.facebook.com/tyttojenolohuonehnnky
Instagram: tyttojenolohuone

Meidät löytää myös TikTokista @tyttojenolohuone!

Tervetuloa tutustumaan, olemaan, kehittymään ja pitämään hauskaa!

Ota meihin yhteyttä!

Tietosuojaseloste Tyttöjen olohuoneen toiminta

Tule mukaan vapaaehtoiseksi!