Etsimme digi-innostajaa!

Etsimme tiimimme vahvistukseksi digi-osaajaa, joka energisellä ja innostavalla otteelleen edistää digitaalisia taitojamme tavoitteena, että pystymme tarvittaessa nopealla aikataululla toteuttamaan kohtaavaa toimintaamme myös verkossa. Tarvitsemme apua myös kotisivujemme visuaalisuuden, saavutettavuuden ja esteettömyyden toteuttamiseksi.

Edellytämme

-WordPress ja Surveypal sujuvaa osaamista
-hakukoneoptimoinnin osaamista
-kykyä käynnistää toimintaamme soveltuva verkkoalusta, joka toimii oppimisalustana ja kohtaamisen paikkana nuorille naisille
-sinulla on kyky opastaa ja innostaa myös muita em. tehtävissä.

Arvostamme

-kykyä sosiaalisessa mediassa käytettävien tiedotuspohjien ja niiden visuaalisen ilmeen luomiseen
-monipuolisia sometaitoja
-mahdollisuutta harjoittelutukeen omasta korkeakoulustasi.

Tehtävä soveltuu esim. opintojen loppuvaiheessa olevalla, viestinnän harjoittelijalle tai vastavalmistuneella. Toivomme hakemuksia monipuolisista taustoista. Tehtävä on kestoltaan 2 kk ja 80 % työajalla, 15.9.-15.11.2020. Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta.

Helsingin NNKY on osa maailmanlaajuista ekumeenista liikettä, joka on eri-ikäisten, rohkeasti toistensa, yhteisöjensä ja koko maailman hyväksi toimivien tyttöjen ja naisten yhteisö. Pääkaupunkiseudulla olemme merkittävä tyttötyön tekijä ja kannamme vastuuta luomakunnasta.

Odotamme hakemustasi yhtenä tiedostona 30.8. mennessä yhdistyksen toiminnanjohtajalle osoitteeseen leena.vilkka()hnnky.fi, lisätiedot tehtävästä 25.8. klo 10-12, puh. 044-5944528.