Osaatko kokkailla tai askarrella ja olet kiinnostunut ryhmän ohjaamisesta? Onko sinulla aikaa yhtenä tai useampana arki-iltapäivänä tai iltana? Olisiko työkokemus ja lisätienesti paikallaan?

Jos vastasit kyllä, tässä olisi loistava tilaisuus: Helsingin NNKY etsii kerhonohjaajia. Kerhonohjaajat vastaavat itsenäisesti tai työparin kanssa kerhojen toteutuksesta. Tähän kuuluu muun muassa jokaisen kerhokauden ohjelman laatiminen yhdessä lasten/nuorten kanssa ja mahdollinen kaupassa käynti, lasten ohjaaminen kerhoissa ja yhteydenpito lasten huoltajiin.

Paikkoja avoinna kokki-, taide ja luontokerhoissa, ja kerhot pidetään kouluilla ja nuorisotaloilla ympäri Helsinkiä. Osallistujat ovat ala- ja yläasteikäisiä. Kerhoja on useimpina arki-iltapäivinä ja -iltoina, ja hakijan kanssa katsotaan hänelle sopivat kerhot. On siis mahdollista omasta tilanteesta riippuen ottaa vastuulleen yksi tai useampi kerho. 

Erityisesti kokkiryhmiimme etsitään nyt uusia ohjaajia, mutta voit kertoa kiinnostuksestasi esim. taide- tai eläinkerhoon.

Kenelle: Tehtävä sopii hyvin hakijalle, joka on kiinnostunut ryhmän ohjaamisesta ja itsenäisestä työskentelystä. Tehtävään ei edellytetä aikaisempaa työkokemusta, jos olet jo pitkään harrastanut esim. ruuanlaittoa ja kokkailua tai hankkinut ohjauskokemusta vaikkapa vapaaehtoistyön puolella. Työnantaja järjestää perehdytyksen kerhonohjaajana toimimiseen. Lisäksi koordinaattori on tarvittaessa ohjaajien tukena ympäri vuoden. Koska tehtävä sisältää lasten ja nuorten parissa toimimista, edellytetään tehtävään valitulta rikosrekisteriotteen esittämistä. 

Palkkaus: 12-15 €/h, työtunteja sopimuksen mukaan. 

HUOM. Täytämme paikat heti sopivien ohjaajien löydyttyä, mutta jätä hakemuksesi viimeistään 10.8.2024 mennessä leena.vilkka@hnnky.fi, ja aina voit kysyä pääsyä sijaislistallemme. Sijaisena pääset kokeilemaan, olisiko kerhonohjaaminen sinun juttusi!