Osaatko kokkailla tai askarrella ja olet kiinnostunut ryhmä ohjaamisesta? Onko sinulla aikaa yhtenä tai useampana arki-iltana? Olisiko työkokemus ja lisätienesti paikallaan?

Jos vastasit kyllä, tässä olisi loistava tilaisuus: Helsingin NNKY etsii kerhonohjaajia. Kerhonohjaajat vastaavat itsenäisesti tai työparin kanssa kerhojen suunnittelusta, toteutuksesta ja raportoinnista. Tähän kuuluu muun muassa jokaisen kerhokerran ohjelman laatiminen ja mahdollinen kaupassa käynti, kerhon budjetin seuraaminen, lasten ohjaaminen kerhoissa ja yhteydenpito lasten huoltajiin.

Paikkoja avoinna kokki-, taide ja luontokerhoissa, ja kerhot pidetään kouluilla ja nuorisotaloilla ympäri Helsinkiä. Osallistujat ovat ala- ja yläasteikäisiä. Kerhoja on useimpina arki-iltapäivinä ja -iltoina, ja hakijan kanssa katsotaan hänelle sopivat kerhot. On siis mahdollista omasta tilanteesta riippuen ottaa vastuulleen yksi tai useampi kerho. 

Kenelle: Tehtävä sopii hyvin hakijalle, joka on kiinnostunut ryhmänohjaamisesta ja itsenäisestä työskentelystä. Tehtävään ei edellytetä aikaisempaa kokemusta ja työnantaja järjestää perehdytyksen kerhonohjaajana toimimiseen. Lisäksi koordinaattori on tarvittaessa ohjaajien tukena ympäri vuoden. Koska tehtävä sisältää lasten ja nuorten parissa toimimista, edellytetään tehtävään valitulta rikosrekisteriotteen esittämistä. 

Palkkaus: 12e/h, työtunteja sopimuksen mukaan. 

Täytämme paikat heti sopivien ohjaajien löydyttyä. Huom. lukuvuodelle 2023-2024 paikat on täytetty, mutta aina voit kysyä pääsyä sijaislistallemme. Sijaisena pääset kokeilemaan, olisiko kerhonohjaaminen sinun juttusi!