ajalle 1.2.-31.10.2022 (50 %)

Tehtävänä on Helsingin NNKY:n kerho-, ryhmä- ja leiritoiminnan käytännön järjestelyitä. Toimit kerhojen, ryhmien ja leirien yhdyshenkilönä ja ohjaajien tukena. Tarvittaessa pystyt sijaistamaan kerhoissa tai ryhmissä. Leirityö painottuu kesäkuukausiin, jolloin kerhot ja ryhmät ovat tauolla. Tehtävä soveltuu esim. opintojen loppuvaiheessa olevalle tai vastavalmistuneelle, jolla on kuitenkin jo useamman vuoden työkokemus.

Tehtävässä tarvitset:

-kykyä pitää langat käsissä useasta asiasta

-ripeää työotetta, tartut tehtävään kuin tehtävään ja hoidat sen pois alta

-huolellisuutta myös yksityiskohdissa

-tarkkuutta toiminnan terveysturvallisuudessa

-kykyä yksinkertaiseen tilastointiin ja raportointiin

-valmiutta iltapäivä-, ilta- ja leirityöhön

Arvostamme myös:

-järjestötoiminnan osaamista

-hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

Helsingin NNKY:n työntekijänä pääset osaksi maailmanlaajuista ja kotimaista YWCA/NNKY-liikettä ja sisarpiiriä, joka edistää tyttöjen ja naisten oikeuksia ja tasa-arvoa. Tarjoamme viihtyisän ja turvallisen työyhteisön hyvällä sijainnilla, etätyömahdollisuus ja hyvät työsuhde-edut. Noudatamme Sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Leena Vilkka, puh. 044 5944528 (20.1. tai 24.1. klo 11-12). Laita hakemuksesi palkkatoiveineen leena.vilkka@hnnky.fi (yhtenä tiedostona hakemus, CV ja suosittelijat) viimeistään 28.1. ja huomioi, että paikka voidaan täyttää jo hakuaikana sopivan hakijan löydyttyä. Kannustamme erilaisista taustoista tulevia hakijoita hakemaan meille! Tutustu toimintaamme www.hnnky.fi

Ajankohtaisia tapahtumia

Kevätkokous 23.3.2022

Tervetuloa Helsingin Nuorten Naisten Kristillisen Yhdistyksen vuosikokoukseen keskiviikkona 3.3.2022 klo 18 (paikka ilm. myöh.). Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat; tilinpäätös ja toimintakertomus edelliseltä kaudelta. Yhdistyksen jäsenet ovat kokoukseen lämpimästi tervetulleita, ilmoittaudu toiminnanjohtajalle 16.3. mennessä. Kokouksessa pidetään huolta turvaväleistä ja käsihygieniasta ja käytetään maskeja. Otathan etukäteen yhteyttä, jos haluat osallistua etänä (Teams). Tulethan paikanpäälle vain terveenä.

Helsingin NNKY:n hallitus