Onko unelmatyösi edistää tyttöjen yhdenvertaisuutta, tasa-arvoa ja hyvinvointia?

Etsimme Tyttöjen olohuoneelle tyttötyön vastaavaa ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen sekä tyttötyön ohjaajan sijaista ajalle 3.1.-5.4.2022. Sijaisuus on osa-aikainen 50% työajalla ja voi mahdollisesti jatkua myös huhtikuun jälkeen. Tyttöjen olohuone on Helsingin NNKY:n helmi, turvallinen tila tytöille.

Tyttöjen olohuone Helsingin Rastilassa toteuttaa sukupuolisensitiivistä ja kulttuurisensitiivistä tyttötyötä 9-19-vuotiaille tytöille, sukupuolen moninaisuus huomioiden. Se on kodinomainen matalan kynnyksen ajanviettopaikka, jossa järjestetään avointa toimintaa, pienryhmiä sekä retki- ja tapahtumatoimintaa. Tavoitteena on vahvistaa tyttöjen itsetuntoa, vertaissuhteita ja osallisuutta. Tyttöjen olohuone on käyttäjilleen psyykkisesti, fyysisesti ja henkisesti turvallinen.

Tyttötyön vastaava ohjaaja

Tyttötyön vastaavana ohjaajana vastaat Tyttöjen olohuoneella järjestettävästä toiminnasta. Tehtävään kuuluu tyttöryhmien ohjaamista yhdessä tyttötyön ohjaajien ja vapaaehtoisten kanssa, sekä monipuolisesti toiminnan suunnittelua, kehittämistä ja arviointia. Pääset tekemään yhteistyötä eri toimijoiden kanssa ja koordinoimaan viestintää yhteistyökumppaneille, nuorille ja someen. Työ vaatii itsenäistä työotetta sekä intoa tehdä ja kehittää tyttötyötä. Työ sijoittuu paljolti nuorten vapaa-aikaan eli painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.

Toivomme vastaavalta ohjaajalta:
-tehtävään soveltuvaa nuoriso-, kasvatus- tai sosiaalialan korkeakoulututkintoa (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi jne.)
-työkokemusta lasten ja nuorten parissa
-hyviä tiimityön taitoja
-viestintä- ja digiosaamista (some, markkinointi yms.)
-järjestökentän tuntemusta
-kykyä organisoida moninaisia työtehtäviä itsenäisesti
-intoa kehittää uusia tapoja tyttöjen kohtaamiseksi

Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta, palkkaus vaativuusryhmä 5 (2 357,78 + mahdollinen henkilökohtainen lisä ja kokemuslisä). Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tyttötyön ohjaaja

Tyttötyön ohjaajan tehtäviin kuuluvat tyttöryhmien ohjaaminen sekä retkien, tapahtumien ja erilaisten teemailtojen suunnittelu ja järjestäminen. Työhön kuuluu myös verkostoyhteistyötä, markkinointia ja viestintää sekä toiminnan arviointia ja raportointia. Työ sijoittuu paljolti nuorten vapaa-aikaan eli painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.

Toivomme tyttötyön ohjaajalta:
-tehtävään soveltuvaa nuoriso-, kasvatus- tai sosiaalialan korkeakoulututkintoa (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi jne.) Myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.
-hyviä tiimityön taitoja
-viestintä- ja digiosaamista (some, markkinointi yms.)
-kykyä organisoida moninaisia työtehtäviä itsenäisesti
-intoa kehittää uusia tapoja tyttöjen kohtaamiseksi

Noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevaa työehtosopimusta, palkkaus vaativuusryhmä 4 (2 134,81 + mahdollinen henkilökohtainen lisä ja kokemuslisä).


Haluamme tarjota työntekijöillemme lämminhenkisen työyhteisön sekä työn, jota pääset kehittämään itse oman osaamisesi ja vahvuuksiesi pohjalta! Valittujen on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si otsikolla ”Tyttötyön vastaava ohjaaja” tai ”Tyttötyön ohjaaja” 6.12. mennessä osoitteeseen erika.pikkuhookana@hnnky.fi. Laita hakemuksesi pikimmiten, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Ilahdumme myös soitostasi, lisätietoja voit kysyä tyttötyön johtajalta Erika Pikkuhookanalta puh. 040 551 9384. Tutustu yhdistykseemme www.hnnky.fi.

Arvostamme hakemuksia kaiken ikäisiltä ja erilaisista taustoista. Tervetuloa meille töihin!