Kiinnostaako sinua vapaaehtoistyö tyttöjen ja naisten hyväksi?

Helsingin NNKY toimii pääkaupunkiseudulla tyttöjen, nuorten ja eri-ikäisten naisten parissa. Teemme aktiivisesti tyttötyötä ja kehitämme nuorten naisten johtajuutta. Tyttöjen oma turvallinen tila Queendom löytyy Rastilasta ja Töölössä Ottilia-salissamme kokoontuvat erilaiset kerhot ja vertaisryhmät. Kaikkea toimintaamme yhdistää yhteinen tavoite tukea tyttöjen ja naisten hyvinvointia, tasa-arvoa ja johtajuutta.

Etsimme nyt joukkoomme uusia ikäisiä ja moninaisista taustoista tulevia vapaaehtoisia. Vapaaehtoisena voit esimerkiksi tulla auttamaan erilaisissa tapahtumissa, alkaa ohjaamaan ryhmää, osallistua tyttötyön näkyväksi tekemiseen viestinnässä tai edistää yhdistystoimintaa hallituksessa. Vapaaehtoistyölle ei ole mitään osaamis- tai kielitaitovaatimuksia, vaan tehtävä sovitetaan vapaaehtoisten toiveisiin. Meiltä löytyy jokaiselle merkityksellistä vapaaehtoistyötä, tyttötyössä ja yhdistystoiminnassa.

Kutsumme nyt kaikki vapaaehtoistyöstä kiinnostuneet vapaaehtoisten koulutukseen lauantaina 3.12. klo 10-16.

Koulutuksessa saat lisää tietoa erilaisista vapaaehtoistyön mahdollisuuksista. Koulutuksen teemoja ovat tyttöjen ja naisten hyvinvointi, seksuaalisuus ja turvallisempi tila. Päivään sisältyy ilmainen lounas ravintolassa. Koulutus järjestetään Queendomissa – Tyttöjen ja nuorten naisten olohuoneella Rastilassa, osoitteessa Retkeilijänkatu 7A, Helsinki.

Ilmianna itsesi ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.11. jasmiina.helenius@hnnky.fi, puh. 045 8600 922.

Lämpimästi tervetuloa mukaan paikalliseen ja kansainväliseen toimintaan tyttöjen ja naisten hyväksi!

www.hnnky.fi, olemme myös Instassa, TikTokissa ja Facebookissa.