Haaveiletko tyttöjen ja naisten hyvinvoinnin edistämisestä? Haluaisitko toimia roolimallina, juttukaverina ja läsnäolevana aikuisena nuorille? Haluaisitko ohjata tytöille toimintaa tai olla mukana naisten vertaistukiryhmissä?

Haemme uusia vapaaehtoisia mukaan toimintaamme. Vapaaehtoiseksi etsimme kaikenikäisiä ja moninaisista taustoista tulevia naisia. Mitään erityisiä taitoja emme edellytä, vaan halu olla läsnä, kohtaamassa tyttöjä ja naisia riittää. Vapaaehtoisena voit osallistua säännöllisesti viikoittain tai tulla mukaan tapahtumiin, työpajoihin tai retkille.

Tule mukaan HNNKY:n vapaaehtoistyön koulutukseen, jossa voimme yhdessä pohtia, millainen vapaaehtoistyö voisi sopia sinulle.🥰 Koulutus järjestetään la 27.11. klo 10-16 Tyttöjen olohuoneella Rastilassa, osoitteessa Retkeilijänkatu 7 A (katutaso). Koulutuksessa käymme läpi mm. vapaaehtoistyön periaatteita, kohtaamista ja vuorovaikutusta sekä pureudumme tyttönä ja naisena olemiseen liittyviin kysymyksiin. Koulutuspäivään sisältyy ilmainen lounas.

Ilmoittaudu koulutukseen: tyttojenolohuone@hnnky.fi tai 040 551 9384. Odotamme yhteydenottoasi ja kerromme mielellämme toiminnastamme lisää❣️