Syksyn vapaaehtoisten koulutus järjestettiin syyskuussa. Kiitos kaikille osallistujille!

Tyttöjen olohuoneessa etsimme uusia vapaaehtoisia mukaan toimintaamme. Vapaaehtoiseksi etsimme kaikenikäisiä ja erilaisista taustoista tulevia naisia. Mitään erityisiä taitoja emme edellytä, vaan halu olla läsnä, kohtaamassa tyttöjä riittää. Tilamme on esteetön.

Voit tulla juttelemaan, pelailemaan, auttamaan ohjatun tekemisen toteutuksessa, ohjaamaan tyttöjen yhteistä tekemistä tai laittamaan välipalaa esille yhdessä tyttöjen kanssa. Olohuoneita toteuttavat ohjaajat ja vapaaehtoiset yhdessä.

Käymme läpi mm. vapaaehtoistoiminnan periaatteita, kohtaamista ja vuorovaikutusta sekä pureudumme tyttönä olemiseen ja aikuiseksi kasvamiseen liittyviin kysymyksiin. Tämä koulutus on tarkoitettu kaikille yli 18-vuotiaille naisille.

Jokaisessa olohuoneessa on sekä ohjattua tekemistä että vapaata oleskelua. Ohjelmaa suunnitellaan yhdessä tyttöjen kanssa. Joskus ohjelmassa on kädentaitoja, joskus leivomme, joskus taas on musiikkia, toisinaan teemme retkiä.

Avoimet olohuoneet ovat ti klo 14-17 ja ke klo 15-18. Lisäksi noin kerran kuussa perjantaisin klo 15-18 on tyttöjen teemailta. Tapahtumia ja leirejä on satunnaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Vapaaehtoisena voit osallistua säännöllisesti viikoittain tai tulla mukaan tapahtumiin, työpajoihin, retkille ja leireille. Mietimme jokaisen vapaaehtoisen kanssa mielekkään tavan osallistua. Ilmoittaudu mukaan ja vapaaehtoistoiminnan vastaava ottaa sinuun yhteyttä! Tapaamme kaikki vapaaehtoisemme ennen koulutuspäivää.

Tyttöjen olohuone sijaitsee Rastilassa, ihan metroaseman lähellä.

Voit jättää yhteystietosi alla olevalla lomakkeella ja olemme yhteydessä sinuun.

Lisätiedot: Tuula Ylänne, p. 045-8600922, tuula.ylanne@hnnky.fi, FB:Tuula Hnnky