Helsingin NNKY
Mechelininkatu 15 A 8
00100 Helsinki
hnnky@hnnky.fi

Olet lämpimästi tervetullut käymään! Huomioithan, että meillä ei ole erityisiä päivystysaikoja, joten sovithan tapaamisesta etukäteen. Noudatamme voimassa olevia koronarajoituksia ja ohjeistuksia. Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi(a)hnnky.fi

Toiminnanjohtaja
Leena Vilkka 044 5944 528
Vastaan yhdistyksen toiminnan johtamisesta, kehittämisestä ja taloudesta yhteistyössä hallituksen kanssa. Käytännössä hoidan laaja-alaisesti yhdistyksen toimintaa, puoleeni voit kääntyä missä tahansa asiassa kerhoista vapaaehtoistoimintaan. Koulutukseltani ja taustaltani olen FT, ympäristöfilosofian dosentti, alumni Helsingin Yliopistossa. Edistän tyttöjen ja naisten oikeuksien lisäksi luomakunnan asiaa, eläinten oikeuksia ja luonnon itseisarvoja, jotka ovat tämän päivän nuorillekin erittäin tärkeitä kestävän kehityksen teemoja. Henkiset ja hengelliset asiat ovat elämäni ydintä. Jos en ole töissä, minut löytää hevosten parista tallilta tai metsästä.

Oa. koordinaattori
(30.6.2023 asti)
Katri van Wensen 050 5241770
sp katri.vanwensen@hnnky.fi. Tavoitettavissa tiistaisin ja keskiviikkoisin.

Puheenjohtaja
Jonna Hällström, puheenjohtaja(a)hnnky.fi
Jonna on Suomen NNKY-liiton hallituksen jäsen.

Nuorten naisten johtajuuskoulu

Podcast -toiminta
Wilma Tallgren 040 5515743
Susanna Vilkka 040 8096591

Wilman löytää lisäksi Helsingin NNKY:n hallituksesta ja Susannan Suomen NNKY-liiton hallituksesta.

Itä-Helsingin tytöt -toiminta

Queendom
– Tyttöjen ja nuorten naisten olohuone
Retkeilijänkatu 7A
00980 Helsinki

Ota yhteyttä: queendom@hnnky.fi

Tyttötyön johtaja
Erika Pikkuhookana 040 551 9384
Minun vastuullani on Itä-Helsingin tyttötyö. Minuun voit siis olla yhteydessä asiassa kuin asiassa tyttötyöhön liittyen ja minut myös löytää usein idästä Queendomista. Olen koulutukseltani sosionomi (AMK) ja työskennellyt monipuolisesti erilaisten haavoittuvassa asemassa olevien asiakasryhmien parissa. Sydäntäni lähellä ovat erityisesti nuoret, kulttuurien moninaisuus ja mielen hyvinvoinnin vahvistaminen. Vapaa-ajallani matkustelen tai haaveilen siitä.

Tyttötyön vastaava ohjaaja
Leila Khoury 045 8600 922
Toimin tyttötyön vastaavana ohjaajana, ja vietän paljon aikaa Queendomissa. Olen koulutukseltani yhteiskuntatieteiden kandi, ja juuri valmistumassa filosofian maisteriksi kulttuurien välisten vuorovaikutusten tutkinto-ohjelmasta. Olenkin erityisen kiinnostunut eri kulttuureista, uskonnoista ja näiden moninaisuudesta. Nautin uusien ihmisten tapaamisesta ja koen, että jokaisesta kohtaamisesta oppii jotakin uutta. Vapaa-ajalla nautin ulkoilusta sekä uusien käsityötaitojen opettelusta.

Tyttötyön ohjaaja (oa.)
Oona Nietosjärvi 040 551 9389
Toimin tyttötyön ohjaajana osa-aikaisesti, ja olen tavoitettavissa tiistaisin ja torstaisin. Olen koulutukseltani sosionomi (AMK). Töiden ohella opiskelen sosiaalipsykologiaa ja pyrin vielä laajemmin ymmärtämään sitä, miksi me ihmiset olemme juuri sellaisia kuin olemme. Työn ja opiskelun vastapainona rentoudun luonnossa liikkuen, läheisten kanssa oleskellen ja urheilua seuraten. Vapaa-ajalla minut löytääkin todennäköisimmin sohvalta seuraamasta television välityksellä jotain talviurheilulajia!

Tyttötyön ohjaaja (oa.)
Kaisa Tsupari 050 544 6639
Toimin tyttötyön ohjaajana osa-aikaisesti, ja minut tavoittaa pääsääntöisesti tiistaisin ja keskiviikkoisin. Olen koulutukseltani sosionomi (AMK) ja työskennellyt monipuolisesti ihmissuhdetyötä tehden. Muut työpäiväni vietänkin seksuaaliterapiavastaanottoani pitäen.  Omannäköisen elämän rakentaminen ja omien vahvuuksien tunnistaminen ovat lempiaiheitani työskennellessäni kaikenikäisten asiakasryhmien kanssa. Vapaa-ajalla liikun paljon luonnossa, hoidan lähisuhteitani ja pysähdyn hyvän ruoan äärellä.

Sosiaalinen media

Facebook
HNNKY
Queendom

Instagram
@helsinginnnky
@tyttojenolohuone
@nuorijohtajuus

TikTok
@tyttojenolohuone

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia toimintamme kehittämiseksi. Voitte antaa meille vapaamuotoista palautetta kaikkeen toimintaamme liittye oheisella lomakkeella.

Helsingin NNKY kuuluu Suomen NNKY-liittoon, joka puolestaan kuuluu NNKY:n Maailmanliittoon. Tavoitteena on, että NNKY-liikkeen vaikutuspiirissä on vuoteen 2035 mennessä 100 miljoonaa tyttöä ja nuorta naista maailmanlaajuisesti.