Helsingin NNKY
Mechelininkatu 15 A 8
00100 Helsinki
hnnky@hnnky.fi

Olet lämpimästi tervetullut käymään! Sovithan tapaamisesta etukäteen. Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi(a)hnnky.fi

Toiminnanjohtaja
Leena Vilkka 044 5944 528
Vastaan yhdistyksen toiminnan johtamisesta, kehittämisestä ja taloudesta yhteistyössä hallituksen kanssa. Käytännössä hoidan laaja-alaisesti yhdistyksen toimintaa, puoleeni voit kääntyä missä tahansa asiassa kerhoista vapaaehtoistoimintaan. Koulutukseltani ja taustaltani olen FT, ympäristöfilosofian dosentti, alumni Helsingin Yliopistossa. Edistän tyttöjen ja naisten oikeuksien lisäksi luomakunnan asiaa, eläinten oikeuksia ja luonnon itseisarvoja, jotka ovat tämän päivän nuorille erittäin tärkeitä kestävän kehityksen teemoja. Henkiset ja hengelliset asiat ovat elämäni ydintä. Jos en ole töissä, minut löytää hevosten parista tallilta tai metsästä.

Koordinaattori (oa.)
Laura Pakarinen 050 5241 770
Koordinoin yhdistyksen kerhotoimintaa, perhetoimintaa ja Voimasiskot-ryhmiä. Minut tavoittaa pääsääntöisesti maanantaista torstaihin.

Nuorten naisten johtajuuskoulu

Koordinaattori (oa.)
Maria Laakko 050 4624927

Podcast -toiminta
Wilma Tallgren 040 5515743
Susanna Vilkka 040 8096591
Wilman löytää lisäksi Helsingin NNKY:n hallituksesta ja Susannan Suomen NNKY-liiton hallituksesta.

Itä-Helsingin tytöt -toiminta

Queendom
– Tyttöjen ja nuorten naisten olohuone
Retkeilijänkatu 7A
00980 Helsinki

Ota yhteyttä: queendom@hnnky.fi

Tyttötyön johtaja
Erika Pikkuhookana 040 551 9384
Vastuullani on Itä-Helsingin tyttötyö, voit siis olla yhteydessä asiassa kuin asiassa tyttötyöhön liittyen. Minut myös löytää usein idästä Queendomista. Olen koulutukseltani sosionomi (AMK) ja työskennellyt monipuolisesti erilaisten haavoittuvassa asemassa olevien asiakasryhmien parissa. Sydäntäni lähellä ovat erityisesti nuoret, kulttuurien moninaisuus ja mielen hyvinvoinnin vahvistaminen. Vapaa-ajallani matkustelen tai haaveilen siitä.

Tyttötyön vastaava ohjaaja
Leila Khoury 045 8600 922
Toimin tyttötyön vastaavana ohjaajana, ja vietän paljon aikaa Queendomissa. Olen koulutukseltani yhteiskuntatieteiden kandi, ja juuri valmistumassa filosofian maisteriksi kulttuurien välisten vuorovaikutusten tutkinto-ohjelmasta. Olenkin erityisen kiinnostunut eri kulttuureista, uskonnoista ja näiden moninaisuudesta. Nautin uusien ihmisten tapaamisesta ja koen, että jokaisesta kohtaamisesta oppii jotakin uutta. Vapaa-ajalla nautin ulkoilusta sekä uusien käsityötaitojen opettelusta

Tyttötyön ohjaaja (oa.)
Jasmine Kääriäinen 050 544 6639
Toimin tyttötyön ohjaajana osa-aikaisesti, ja minut tavoittaa pääasiallisesti maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 12-20. Olen koulutukseltani teologian maisteri ja keskittynyt opinnoissani etenkin erilaisiin kulttuureihin ja uskontoihin sekä siihen, miten ne vaikuttavat yksilöiden elämään. Sivuaineena olen opiskellut psykologiaa, jossa olen ollut kiinnostunut etenkin organisaatiopsykologiasta ja työhyvinvoinnin kehittämisestä. Hyvinvoinnin edistäminen ja omien voimavarojen tunnistaminen ovat lempiaiheitani työskennellessäni erilaisten ihmisten ja organisaatioiden parissa. Vapaa-ajalla minut löytää ulkoilemasta koirieni kanssa tai viettämässä aikaa läheisteni kanssa hyvän ruuan parissa.

Helsingin NNKY:n hallituksen puheenjohtaja
Taija Tiilikka, puheenjohtaja@hnnky.fi

Sosiaalinen media

Facebook
HNNKY
Queendom

Instagram
@helsinginnnky
@queendomrastila
@nuorijohtajuus

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia toimintamme kehittämiseksi. Voitte antaa meille vapaamuotoista palautetta kaikkeen toimintaamme liittyen oheisella lomakkeella.

Helsingin NNKY kuuluu Suomen NNKY-liittoon, joka puolestaan kuuluu NNKY:n Maailmanliittoon. Tavoitteena on, että NNKY-liikkeen vaikutuspiirissä on vuoteen 2035 mennessä 100 miljoonaa tyttöä ja nuorta naista maailmanlaajuisesti.