Helsingin NNKY
Mechelininkatu 15 A 8
00100 Helsinki

Olet lämpimästi tervetullut käymään! Huomioithan, että meillä ei ole erityisiä päivystysaikoja, joten sovithan tapaamisesta etukäteen. Noudatamme voimassa olevia koronarajoituksia ja ohjeistuksia.

Sähköpostit ovat muodossa etunimi.sukunimi(a)hnnky.fi

Toiminnanjohtaja
Leena Vilkka 044 5944 528

Järjestökoordinaattori
Katri Janerko (oa.) 050 5241770
kerhojen yhteyshenkilö 31.1. asti

Puheenjohtaja
Jonna Hällström, puheenjohtaja(a)hnnky.fi

Nuorten naisten johtajuuskoulu

Podcast -toiminta
Wilma Tallgren 040 5515743
Susanna Vilkka 040 8096591

Itä-Helsingin tytöt -toiminta

Queendom
– Tyttöjen ja nuorten naisten olohuone
Retkeilijänkatu 7A
00980 Helsinki

Ota yhteyttä: queendom@hnnky.fi

Tyttötyön johtaja
Erika Pikkuhookana 040 551 9384
Minun vastuullani on Itä-Helsingin tyttötyö. Minuun voit siis olla yhteydessä asiassa kuin asiassa tyttötyöhön liittyen ja minut myös löytää usein idästä Queendomista. Olen koulutukseltani sosionomi (AMK) ja työskennellyt monipuolisesti erilaisten haavoittuvassa asemassa olevien asiakasryhmien parissa. Sydäntäni lähellä ovat erityisesti nuoret, kulttuurien moninaisuus ja mielen hyvinvoinnin vahvistaminen. Vapaa-ajalla lempijuttujani ovat matkustelu, tanssiminen, tunnelmalliset illat sekä tositapahtumiin perustuvat elokuvat ja kirjat.

Tyttötyön vastaava ohjaaja
Jasmiina Helenius 045 8600 922
Esittely tulossa pian!

Tyttötyön ohjaaja (oa.)
Oona Nietosjärvi 040 551 9389
Toimin tyttötyön ohjaajana osa-aikaisesti, ja olen tavoitettavissa tiistaisin ja torstaisin. Olen koulutukseltani sosionomi (AMK). Töiden ohella opiskelen sosiaalipsykologiaa ja pyrin vielä laajemmin ymmärtämään sitä, miksi me ihmiset olemme juuri sellaisia kuin olemme. Työn ja opiskelun vastapainona rentoudun luonnossa liikkuen, läheisten kanssa oleskellen ja urheilua seuraten. Vapaa-ajalla minut löytääkin todennäköisimmin sohvalta seuraamasta television välityksellä jotain talviurheilulajia!

Tyttötyön ohjaaja (oa.)
Kaisa Tsupari 050 544 6639
Toimin tyttötyön ohjaajana osa-aikaisesti, ja minut tavoittaa pääsääntöisesti tiistaisin ja keskiviikkoisin. Olen koulutukseltani sosionomi (AMK) ja työskennellyt monipuolisesti ihmissuhdetyötä tehden. Muut työpäiväni vietänkin seksuaaliterapiavastaanottoani pitäen.  Omannäköisen elämän rakentaminen ja omien vahvuuksien tunnistaminen ovat lempiaiheitani työskennellessäni kaikenikäisten asiakasryhmien kanssa. Vapaa-ajalla liikun paljon luonnossa, hoidan lähisuhteitani ja pysähdyn hyvän ruoan äärellä.

Sosiaalinen media

Facebook
HNNKY
Queendom

Instagram
@helsinginnnky
@tyttojenolohuone
@nuorijohtajuus

TikTok
@tyttojenolohuone

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia toimintamme kehittämiseksi. Voitte antaa meille vapaamuotoista palautetta kaikkeen toimintaamme liittye oheisella lomakkeella.

Helsingin NNKY kuuluu Suomen NNKY-liittoon, joka puolestaan kuuluu NNKY:n Maailmanliittoon. Tavoitteena on, että NNKY-liikkeen vaikutuspiirissä on vuoteen 2035 mennessä 100 miljoonaa tyttöä ja nuorta naista maailmanlaajuisesti.