Haluaisitko sinä olla mukana edistämässä tyttöjen, naisten ja sukupuoltaan pohtivien oikeuksia, johtajuutta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia? Ilmianna itsesi, kiinnostuksenkohteesi ja tuo ne osaksi meidän moninaista ja timanttista vapaaehtoistiimiä!

Helsingin NNKY:n vapaaehtoiset ovat aikuisia naisia (sukupuolen moninaisuus huomioiden), joita yhdistää kiinnostus tukea eri-ikäisiä ja monenlaisia tyttöjä ja naisia kohti johtajuutta, tasa-arvoa ja hyvää elämää.

Vapaaehtoisena voit esimerkiksi tulla auttamaan erilaisissa tapahtumissa, alkaa ohjaamaan ryhmää, tehdä vaikuttamistyötä ja viestintää, osallistua YWCA:n kansainvälisen liikkeen toimintaan tai edistää yhdistystoimintaa hallituksessa. Noudatamme toiminnassamme turvallisemman tilan mallia.

Vapaaehtoisena voit itse määritellä millä tavalla ja kuinka paljon haluat tuoda omaa panostasi. Emme odota vapaaehtoisilta mitään erityisosaamista. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet tuomaan itsesi ja oman osaamisesi osaksi naisjärjestömme toimintaa. Meiltä löytyy jokaiselle merkityksellistä vapaaehtoistyötä, tyttötyössä ja yhdistystoiminnassa. Toivomme joukkoomme eri-ikäisiä ja moninaisista taustoista tulevia vapaaehtoisia.

Miten mukaan?

Mukaan tulemisen lähtökohtana on innostus toimia yhdessä tyttö- ja naiserityisen työn äärellä. Vapaaehtoistyölle ei ole mitään osaamis- tai kielitaitovaatimuksia vaan tehtävä sovitetaan vapaaehtoisen toiveisiin.

Järjestämme vapaaehtoistyön koulutuksen vuosittain. Koulutusta suositellaan kaikille vapaaehtoisillemme, mutta se ei ole edellytys toiminnan aloittamiseksi. Perehdytämme kaikki uudet vapaaehtoiset toimintaan. Tarjoamme vapaaehtoisillemme myös erilaisia lisäkoulutuksia, yhteisiä virkistysiltoja ja yhteisöllisyyttä.

Alaikäisten parissa toimivilta vapaaehtoisilta pyydetään suostumusta vapaaehtoisten rikostaustan selvittämiseen (laki 148/2014).

Mikäli toimiminen vapaaehtoisena kiinnostaa niin laita meille sähköpostia.
Yhteydenoton saatuamme sovimme sinun kanssasi tapaamisen, jossa voimme tutustua, kertoa lisää vapaaehtoistoimintamme muodoista sekä yhdessä pohtia, millainen vapaaehtoistehtävä voisi sopia sinulle.

Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta, ota yhteyttä työntekijöihimme. Lämpimästi tervetuloa mukaan paikalliseen ja kansainväliseen toimintaan tyttöjen ja naisten hyväksi!